VUK KOSTIĆ PLANIRAO SVADBU, PA SE PREDOMISLIO: Ostavio 10 godina MLAĐU devojku, a RAZLOG će vas ŠOKIRATI!
Vuk Kostić, Foto: Sonja Spasić

SVAKO NA SVOJU STRANU

VUK KOSTIĆ PLANIRAO SVADBU, PA SE PREDOMISLIO: Ostavio 10 godina MLAĐU devojku, a RAZLOG će vas ŠOKIRATI!

Vuk je retko u medijima pričao o svom privatnom životu

Objavljeno:

Vuk Kostić dve godine je bio u vezi sa Aleksandrom Popović, a nedavno su shvatili da im se putevi razilaze pa su na svoju ljubav stavili tačku.

Jedan od najpopularnijih glumaca srednje generacije Vuk Kostić i njegova prelepa 10 godina mlađa izabranica Aleksandra Popović raskinuli su dvogodišnju ljubavnu vezu.

Uprkos tome što se nagađalo da će Vuk ovog puta završiti pred oltarom, ovaj vagabundo i lepa brineta, zbog različitih planova za budućnost, rastali su se uz obostrano poštovanje i ljubav.

foto: Vladimir Milovanović

- Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju - kaže glumčev blizak prijatelj i dodaje:

foto: Marina Lopičić

- Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu. Pošto je višemesečno snimanje drugog dela “Južnog vetra” i četvrte sezone “Ubica moga oca” završeno, Vuk će verovatno, kao i svake godine, otići na odmor u Crnu Goru gde će se već tradicionalno posvetiti jedriličarenju i ribolovu - dodaje naš izvor.

Inače, Vuk je retko u medijima pričao o svom privatnom životu, ali jednom prilikom otkrio je da je veza sa Aleksandrom drugačija u odnosu na njegove prethodne.

foto: Vladimir Milovanović

- Ne postoji stepen gradacije po kojem bih mogao da merim svoju sadašnju emotivnu vezu u odnosu na prethodne. Ne bi to ni valjalo raditi, vreme jednostavno teče, neke stvari danas su drugačije nego što su bile ranije. Bogu hvala, uvek sam bio srećan u svojim vezama, ali sada mi je stvarno predivno. Trenutno baš uživam u svemu sa Aleksandrom - rekao je svojevremeno Vuk.

Bonus video

POSLEDNJA OSVETA SONJE VUKSANOVIĆA! Dok se Aca Lukas razvodio, pukli mu kaznu! Folkerova reakcija će je do SRŽI uvrediti

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.