Ko je ovde ko? Suzana Mančić i dubler pokidali imitirajući Anu Bekutu i Mrku! (FOTO)

nastup za pamćenje

Ko je ovde ko? Suzana Mančić i dubler pokidali imitirajući Anu Bekutu i Mrku! (FOTO)

Nakon Suzaninog nastupa, usledili su gosti iznenađenja. Na scenu je prvo izašla Ana Bekuta, a među takmičarima, na fotelji je sedeo, a ko drugi do Mrka
Objavljeno:

Suzana Mančić je bila odlična u imitaciji Ane Bekute. Voditeljka je izvela čuveni Anin hit “Kralj ponoći” za koji kaže da je evergrin. Takođe je dodala da je pesma izuzetno tužna. (UŽIVO) TLZP: Ko će da zablista, a ko da razočara? (FOTO)

Tv prva Promo
Publika i žiri plakali od smeha: Dara nosila Đošu na ramenima kao Brena Džeja! (FOTO) - Ana Bekuta je moja omiljena pevačica jer je samu sebe napravila, bez ičije pomoći. Nama je zajedničko to što smo samostalne, tražimo ljubav i to što se našao neko da ukroti to srce. Ima nekih pesama gde se ja rasplačem ali ne bi bilo lepo da se rasplačem jer žiri to ne bi razumeo. Usledili su gosti iznenađenja. Na scenu je prvo izašla Ana Bekuta...a među takmičarima, na fotelji je sedeo, a ko drugi do Mrka. Kad se matorci napuće! Ana i Mrka bi i Staniju i Anastasiju pobedili u pućenju! (FOTO)
Tv prva Promo
Suzana se potom pridružila Ani koja je nakon zajedničke strofe sela do svog izabrannika. Naravno, ni Suzana na sceni nije mogla bez svog Mrke, mladog glumca maskiranog u političara. Milutin naravno nije mogao da miruje, pa je izašao na scenu I prigrlio Suzanu, dok je njegov dubler prišao Bekuti. Cela atmosfera ponela je Mrku te ga je Ana u jednom trenutku kroz osmeh prekorila: “Milutine, smiri se”. Vrelija od tamnopute lepotice! Kaja u originalu skinula Bijonse! (FOTO)
Tv prva Promo
Poznatom paru sve je bilo savršeno, i nastup i maska jedino što je Mrkin dubler mlađi dvadeset godina.
Tv prva Promo
Ivan Ivanović je bio domišljat kao i uvek: - Može Palma u Jagodini da te napravi kao ovog dečka, eto ideje. Suzi, bila si odlična, maske su sve bile savršene večeras. Vlado se oduševio Suzaninom pojavom i maskom dok je Brena pohvlalila produkciju, šminku, koreografiju ali i Suzaninu vitku liniju. Svi su bili oduševljeni ovim nastupom.
Tv prva Promo
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.