PRE MESEC DANA JE SAHRANIO BRATA, A SADA I PRIJATELJA: Pamtiću Grua po ljudskim VRLINAMA i po skromnosti!
Foto: Espreso

PO ČEMU ĆE GA PAMTITI

PRE MESEC DANA JE SAHRANIO BRATA, A SADA I PRIJATELJA: Pamtiću Grua po ljudskim VRLINAMA i po skromnosti!

Izuzetno ga je cenio i poštovao.

Objavljeno:

Naš poznati reper Dalibor Andonov Gru stradao je u jezivoj nesreći u ponedeljak, dok je vozio kajt na Dunavu blizu Zemuna. Danas je održana komemoracija ovom umetniku u Domu omladine u Beogradu, a mnogobrojni prijatelji i poštovaoci Gruovog lika i dela okupili su se kako bi odali poslednju počast tragično nastradalom reperu.

Nigor Lazić, Nenad Knežević Knez, Leontina Vukomanović, Marko Đuroviski, Slobodan Veljković Cobi, Marko Bulat, Ivan Ivanović Đus i mnogi drugi okupili su se danas u Domu omladine i kroz suze ispratili potresne govore njegovih prijatelja i saradnika.

foto: Dragana Udovičić

Marko Bulat je otkrio po čemu će pamtiti Grua, kog je izuzetno cenio i poštovao iako se nisu bavili istom vrstom muzike.

Pamtiću ga po osmehu i pozitivnoj energiji, po dobrim ljudskim vrlinama, po skromnosti, prizemnosti, po perfekcionizmu. Začetnik je tog pravca devedesetih, kad sam i ja počinjao, on je počeo da radi i da snima te pesme koje su bile novina u to vreme. Napravio je izuzetan uspeh i obeležio je dosta generacija, momci su ga gledali kao uzora, oni su kasnije počeli kasnije da se bave tom istom ili sličnom muzikom, a on je bio začetnik i uvek ta neka zvezda vodilja - rekao je Bulat za Pink.rs.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.