JOŠ JEDNA POZNATA DAMA SA ESTRADE JE ĐOGANI! Luna je ovo SKORO SAZNALA pa OTKRILA: Gagijeva majka je rodila njih 12
Foto: Sonja Spasić

OVO JE ZAISTA ŠOK

JOŠ JEDNA POZNATA DAMA SA ESTRADE JE ĐOGANI! Luna je ovo SKORO SAZNALA pa OTKRILA: Gagijeva majka je rodila njih 12

- Do skoro nisam znala da mi je jedna devojka, neću reći koja poznata ličnost, sestra, s tatine strane. Bila sam u šoku - rekla je pobednica "Zadruge 2"

Objavljeno:

Luna Đogani je otvorila dušu i pričala o porodičnom stablu Đogani i navela da ih ima dosta u familiji. Kako je pobednica "Zadruge 2" otrkila, njena baka sa tatine strane je rodila puno dece. Čak 12.

- Moja baka je rodila njih 12, a poznati su Đole (Đole Đogani) i moj tata (Gagi Đogani) - rekla je Luna.

Luna je navela da i nije u kontaktu sa braćom i sestrama iz porodice Đogani, koja nisu njena rođena. Pobednica "Zadruge 2" ispričala je da je tek skoro otkrila da je rod sa jednom devojkom sa javne scene.

foto: Printscreen Youtube

- Nismo u kontaktu. Međusobno se poštujemo, ali nismo u nekim odnosima, da se družimo i to. I s mamine strane ima nas dosta. Do skoro nisam znala da mi je jedna devojka, neću reći koja poznata ličnost, sestra, s tatine strane. Bila sam u šoku. Ima nas dosta - rekla je Luna.

Za kraj, objasnila je da Sani nije deo porodice Đogani, već samo prijatelj.

- Sani nije brat, Sani je prijatelj. Oni su odrasli zajedno. Kao braća su Sani i moj tata, ali nisu rodbina. Baki, Sani i moj tata su odrasli zajedno, od malena - rekla je Luna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.