KUBURA ODREAGOVAO NA ŽENINU PREVARU! Ovaj odgovor niko nije očekivao, bitnija mu je SERIJA OD PORODICE!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

KUBURA ODREAGOVAO NA ŽENINU PREVARU! Ovaj odgovor niko nije očekivao, bitnija mu je SERIJA OD PORODICE!

Aleksandar Srećković Kubura je juče na naše pitanje da prokomentariše prevaru supruge Marije Savić Srećković poručio da „snima pet serija, a mi ga zovemo za takve gluposti”.

Objavljeno:

Nakon što je “Blic” objavio da Marija Savić Srećković vara supruga Aleksandra Srećkovića Kuburu, glumac se zbog toga nije naročito potresao. Naime, juče smo pokušali da ga dobijemo za komentar ovim povodom, a on se prilično opušteno javio, a kada je saslušao naše pitanje, rekao je:

- Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao - bilo je sve što je rekao Kubura pre nego što je spustio slušalicu.

Podsetimo, fitnes instruktorku uslikali smo sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru. Kako su ona i Kubura i dalje u braku, te žive zajedno, sasvim je logično da smo Mariju uhvatili u prevari.

foto: Damir Dervišagić

- Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tokom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta, i dodaje:

- Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu jer bez obzira što su se ljubili u restoranu vodili su računa da ih neko ne vidi. Sedeli su ispod suncobrana okruženi rastinjem, tako da su delimično vodili računa da ne budu u centru pažnje.

Iako se sve dešavalo u bašti restorana koja je ušuškana i prilično skrivena od pogleda javnosti, par nije uspeo da se sakrije. Njih dvoje su uživali u popodnevnoj kafi i piću, a osmesi su govorili više od reči, kao i Marijin pogled.

Marija je bez blama prokomentarisala navode o prevari.

foto: Dragan Kadić

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija.

I Kubura varao Mariju

Pre pet godina u javnosti su se pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, a o tome se danima pisalo. Ni on, a ni njegova supruga Marija Savić Srećković se nisu oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.