ZBOG GRUA CELA SRBIJA JE ZVALA OVAJ BROJ TELEFONA: Usledila je HITNA REAKCIJA jer niko nije mogao da ZAUSTAVI HAOS
Foto: Printscreen

ISTINA

ZBOG GRUA CELA SRBIJA JE ZVALA OVAJ BROJ TELEFONA: Usledila je HITNA REAKCIJA jer niko nije mogao da ZAUSTAVI HAOS

Dalibor Andonov Gru je 1996. godine spotom za pesmu "Biću tu" digao celu državu na noge!

Objavljeno:

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Gru je 1996. godine već uveliko bio poznat javnosti, i tada je na srpsku estradnu scenu bacio muzičku bombu. Pesma koja je "ulazila u uši" i spot u kome glume Modelsice bili su sasvim dovoljni elementi da se Gru digne na sam vrh.

foto: Printscreen

Ovim spotom je privukao veliku pažnju javnosti. Naime, u njemu su se pojavile devojke iz grupe Models koja tada još uvek nije bila oformljena, a ispod su bili ispisani nasumično birani brojevi.

Ideja za spot je dobijena iz reklama za hot-lajn. Ceo spot bio je čista provokacija koja je podignuta na viši nivo činjenicom da se oko Modelsica vrti i hotline broj telefona sa sugestivnom porukom "Pozovi me".

foto: Printscreen

Nije prošlo dugo, a cela Srbija pozivala je brojeve za ekrana. Međutim, ti brojevi su zaista postojali. Stvar je otišla toliko daleko da je Gru morao da apeluje na publiku da prestane da zove te brojeve. To nije bilo dovoljno, pa je uskoro izmenio spot a brojeve sakrio rečju "Rasprodato".

Podsetimo, Gru je poginuo juče u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. On je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji. Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt na licu mesta.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.