MIMI ORO OVAKO DEMANTUJE VEZE SA PROSTITUCIJOM: Pokazala SVOG DEČKA, pa se ljubili i mazili za PUBLIKU
Foto: Printscreen Instagram

MOŽE I TAKO

MIMI ORO OVAKO DEMANTUJE VEZE SA PROSTITUCIJOM: Pokazala SVOG DEČKA, pa se ljubili i mazili za PUBLIKU

Starleta i rijaliti-zvezda Milica Živanović poznatija u javnosti kao Mimi Oro objavila je juče na Instagram profilu nekoliko fotografija na kojima se vidi kako razmenjuje nežnosti sa novim partnerom!

Objavljeno:

Oni su zajedno otišli na jednu proslavu na kojoj su se provodili do kasnih sati, a kako se dosta spekulisalo o tome da li je starleta slobodna ili zauzeta, ona je, po svemu sudeći, htela da odgovori svima.

Živanovićka se sa novim partnerom sve vreme mazila i ljubila, a sudeći po njenom osmehu, i te kako joj prija kada je u društvu novog dečka.

foto: Printscreen Instagram

Inače, Živanovićka je pre nekoliko meseci bila u žiži javnosti zbog toga što je dobila poziv Višeg tužilaštva u Beogradu, pa je saslušana u istrazi koja se vodi protiv najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića. Kako se tada pisalo, starleta se u tužilaštvu zadržala petnaestak minuta i tokom saslušanja potvrdila da poznaje makroa Maksimovića, koji je doveden iz Centralnog zatvora kako bi prisustvovao njenom saslušanju

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.