U SRBIJI IMA MNOGO PAMETNJAKOVIĆA KOJI KRITIKUJU: Mitrović otkrio ŠTA MU SMETA i s kim se UVEK konsultuje za odluke
Željko Mitrović, Foto: Nemanja Nikolić

OTVORENO

U SRBIJI IMA MNOGO PAMETNJAKOVIĆA KOJI KRITIKUJU: Mitrović otkrio ŠTA MU SMETA i s kim se UVEK konsultuje za odluke

I dok svakodnevno imamo priliku da vidimo kako ga jedni hvale, drugi kude, Željko otkriva kako se bori sa negativnim komentarima

Objavljeno:

Vlasnik ružičastog carstva Željko Mitrović nedavno je otvorio treću sezonu rijalitija “Zadruga”, a za „Blic“ otkriva da želi da bude ispred vremena. On priznaje da je pravi primer čoveka iza kojeg stoji stabilna žena, jer mu supruga Milica u svemu pomaže.

foto: Nemanja Nikolić

- Svaki dan mi Milica kaže: “Dobro, Željko, stani, sačekaj malo”. I to mi kaže bar tri do četiri puta dnevno. U stvari, Milica mi dođe kao glas razuma ili neki antibiotik koji uzmem tri puta dnevno da bih sputao sebe. Brzina vetrova u mojoj glavi takvom brzinom radi da bi verovatno izludeo da nema nekog ko me vuče u normalnije i sputanije vode. Baš zato mislim da smo odličan tandem - kaže Željko, i dodaje da su mu ćerke Kristina i Andrea velika pomoć:

- Čitavu tinejdž populaciju dobro poznajemo jer živimo njihove živote, svi smo ortaci u našoj maloj porodici. Pre svega, kada je muzika u pitanju, spoznajemo vrlo brzo šta se dešava na svetskoj sceni zato što one slušaju, pa smo prinuđeni. Kako je ta scena mnogo kvalitetnija od ove domaće, vrlo brzo se navučem na njihove afinitete. Tada potisnu one moje koje su isto dobre, ali su malo starijeg stila. Mnoge stvari sam otkrio preko njih.

foto: Printscreen

U septembru će Željko proslaviti 25 godina od momenta kada je počeo da se emituje program sa logom “Pinka”. Mitrović smatra da je svih ovih godina postojao rizik, ali da su se glavni ljudi televizije uspešno borili sa tim:

- Niko nije bezgrešan. Život je pun grešaka, malih ili velikih. Bio sam uvek svestan toga. Oblikovao sam sebi infrastrukturu koja sprečava da me greška dovede u bilo koji problem. To znači da veliki korporativni sistemi prave velike odluke za programske šeme i za svoje investicije u timu. Uglavnom odluke donosimo brzo i jednostavno. U slučaju da pogrešimo, skidamo projekat i pravimo novo. To možemo jer imamo sve svoje, studio, produkciju, sve što nam je potrebno za snimanje.

Tokom razgovora našalio se, te je na pitanje šta mu je majka Milka Mitrović rekla povodom ovog velikog jubileja za njegovu kompaniju, rekao:

- „Što mi se, sine, nisi javio malopre?“ To mi je rekla.

foto: Printscreen Instagram

Srbija ima “pametnjakoviće” koji su uvek spremni da kritikuju

I dok svakodnevno imamo priliku da vidimo kako ga jedni hvale, drugi kude, Željko otkriva kako se bori sa negativnim komentarima:

- Otvorite internet i pogledajte komentare u vestima gde su se srele grupe Luninih i Kijinih fanova koji se svađaju. Prelistajte tridesetak komentara i shvatićete koliko je besmisleno pomisliti da bi trebalo da se ima neka reakcija na toliku količinu licemerja i površnosti. Oni nikako ne sagledavaju u bilo kom ozbiljnom smislu biznis kojim se bavimo ili usklađenost biznisa kojim se bavimo u Srbiji sa tim istim poslom u celom svetu. Pet najgledanijih kablovskih televizija u svetu imaju više od 80 odsto rijaliti programa. Tamo to nije problem, tamo je dragocena stvar, naplaćuje se posebno. U Srbiji uvek imate pametnjakoviće i mudrice koji su uvek spremni da kritikuju programe na televiziji, a pri tome situacija o kojoj govore se nije ni desila na toj televiziji - kaže Mitrović.

Bonus video

TELO NASTRADALOG GRUA ODVEZENO SA MESTA NESREĆE: Prijatelji ga izvukli čamcem, a sad policija izvršila uviđaj

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.