Devojčice već luduju za njim: Da li je sin poznatog glumca veći šmeker od Cecinog malog? (VIDEO)

šmeker u najavi

Devojčice već luduju za njim: Da li je sin poznatog glumca veći šmeker od Cecinog malog? (VIDEO)

Kako kaže, sa tatom deli i talenat za glumu i talenat za kuvanje
Objavljeno:

Miloš ima 15 godina, ide u Petu beogradsku gimnaziju, izlazi sa drugarima, sluša muziku, uživa u tinejdžerskom dobu i, pre svega, odlično kuva. Miloš je sin Nebojše Glogovca i uskoro će se i sam naći pred kamerama.

Printscreen/Youtube/
Sin poznatog glumca vodiće novu emisiju “Kuvanje gruvanje”. Kako kaže, sa tatom deli i talenat za glumu i talenat za kuvanje.
Printscreen/Youtube/
- Tata takođe voli da kuva, a u njegovom načinu kuvanja jako volim to što eksperimentiše i ne plasi se da potencijalno napravi grešku. Mislim da sam i ja pokupio malo njegovog talenta jer mi se veoma sviđa gluma i često u šale dodajem neke imitacije i glumu. Možda i ja nekog dana odlučim da se bavim glumom... Tata po treći put: Nebojša Glogovac čeka dete sa novom devojkom! (FOTO) - Tata mi je još na početku rekao da, ako mi treba neka pomoć, slobodno kažem, ali ja sam hteo da prođem sam kroz ceo proces treme i straha jer sam znao da će me to proći i da ću se opustiti, kaže mladi Glogovac. Miloš je mlađi sin Nebojše Glogovca i njegove bivše supruge Mine, poznate slikarke.

24sata

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.