ARKAN JE ZBOG SVAĐE S LJUBIŠOM SAMARDŽIĆEM KAZNIO CEO OBILIĆ: Ovaj DETALJ iz prošlosti GLUMCA NIKO NE ZNA
Ljubiša Samardžić, Željko Ražnatović Arkan, Foto: Dragan Kadić, Shutterstock

MALO JE POZNATO

ARKAN JE ZBOG SVAĐE S LJUBIŠOM SAMARDŽIĆEM KAZNIO CEO OBILIĆ: Ovaj DETALJ iz prošlosti GLUMCA NIKO NE ZNA

Slavni glumac je sve ispričao svojevremeno

Objavljeno:

Fudbalski klub Obilić, na čijem je čelu bio Željko Ražnatović Arkan, osvojio je pre dvadeset godina svoju jedinu titulu i to prvaka Jugoslavije u fudbalu. Malo je poznato da je tada izbila svađa između Arkana i tadašnjeg predsednika skupštine OFK Beograd, pokojnog glumca Ljubiše Samardžića.

Slavni glumac je o tome pričao u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

foto: Dragan Kadić

- Ja sam se iznenadio da će se automatski namestiti ta utakmica. To je bilo 1998. kada je Obilić bio prvak države. Sećam se kao danas, sudija, neću da mu spominjem ime, svira nepostojeći faul ispred njihovog gola. Stalno svira za Obilić - ispričao je jednom prilikom Ljubiša Samardžić događaj iz vremena dok je bio u upravi OFK Beograda, a Željko Ražnatović na čelu FK Obilića.

- I u 15. minutu oni daju gol. Završi se utakmica jedan nula i ja uđem u svoju sobu. I odjednom svi počnu da hrle, prvi Željko pa ovi njegovi iza.

foto: Printscreen

Kako kaže, tu je odmah krenuo na Ražnatovića:

- Slušaj, ti govoriš o viteštvu?! Gde ti je viteštvo? Jel ti misliš da se tako dobija utakmica - nepostojećim penalom? To se tako ne radi. Savest će te peći zbog ovoga. On me gledao direktno u lice i u jednom trenutku reče: "Evo ti ruka, imaš pravo. Ovako se ne dobija utakmica!" I tu napravi predstavu... Uzme telefon, pozove trenera Okuku: "Smenjen si, i kažnjen sa 3.000 maraka i igračima reci da su kažnjeni isto toliko". Sutra su svi mediji pisali šta je Arkan napravio, ali je Obilić ipak postao prvak te godine - ispričao je Ljubiša Samardžić.

Bonus video

TRUDNICA U RIJALITIJU! TERMIN JOJ JE NA SVETOG NIKOLU! Zadruga premašila SVA OČEKIVANJA! A OVU plavušu SVI ZNATE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.