MUZIČAR OTKRIO KAKO GA JE PREVARILA ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Neću se smiriti dok joj NE ZAGORČAM ŽIVOT
Foto: Nemanja Nikolić

POLUDEO JE

MUZIČAR OTKRIO KAKO GA JE PREVARILA ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Neću se smiriti dok joj NE ZAGORČAM ŽIVOT

Aleksandra Mladenović opasno je stala na žulj jednom poznatom harmonikašu.

Objavljeno: 09.09.2019. 13:55h
  • 3


On je poručio da s njim nikako nije smela da se igra i da ga zavlači.

- Pre izvesnog vremena ponudio sam Aleksandri preko njenog druga da zajedno odradimo jednu svadbu, u opticaju je bio jako dobar honorar, međutim, njoj je i to bilo malo! Tražila je da joj obezbedim 5.000 evra za veče, a onda 8.000 i to da peva samo par sati.

- Međutim, 15 dana pre svadbe javila je tom drugu da mora da otkaže, jer ima zakazanu tezgu, a i da nije mogla više mene da čeka, dok sve završim oko te svadbe.

foto: Nemanja Nikolić

- Možda je i taj drug sve slagao, ne znam. Moguće da devojka pojma nema da sam joj uopšte nudio da radimo - priča harmonikaš za Scandal i nastavlja.

- Ali baš sam poludeo! To je bezobrazluk i nevaspitanje. Ostavila me je na cedilu! Neću se smiriti dok joj ne zagorčam život! Šta ona misli, ko je ona da mene zavlači?! Zbog nje sam ispao magarac! Nije svesna šta je uradila, uništiću je.

- Bolje joj je da se sakrije u mišju rupu. Istražiću sve njene mračne tajne, bolje joj je da ih nema, jer ako ih ima, sve ću ih dostaviti medijima.

foto: Printscreen Instagram

- Nije smela sa mnom da se kači, jer sam joj nabacio posao, a ona je ispala neprofesionalna i umišljena! Svaka joj čast ako nema putera na glavi, ali uvek ja nešto iskopam, nije smela da mi zameri - besan je harmonikaš.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media