Ceca poznavala ubijenu pevačicu: Jelena je mogla da postane velika zvezda! (FOTO)

pogođena smrću koleginice

Ceca poznavala ubijenu pevačicu: Jelena je mogla da postane velika zvezda! (FOTO)

Pevačica je otkrila da je Jelenu upoznala kada je imala samo 13 godina
Objavljeno: 13:33h
Ceca Ražnatović otkrila je da je poznavala ubijenu koleginicu Jelenu Krsmanović. Indi i Vanesa Šokčić otkrile kakav je brak Jelena imala sa Zoranom! (VIDEO)
Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović
(VIDEO) Tragična ispovest Zorana, muža ubijene pevačice: Pamtiću je nasmejanu, samo mi je dobacila: Odoh ja!
upoznala još kada je bila devojčica. Srela sam Jecu pre mnogo godina. Ja sam imala 22, a ona samo 13 godina. Već tada je prelepo pevala, iako je još bila dete. Na snimanje je došla sa ocem. Romantična priča s tragičnim krajem! Kako su se upoznali Jelena Krsmanović i njen suprug?
Nebojša Rojko Vihor, osumnjičen za ubistvo pevačice, uhapšen u Brčkom! (FOTO) Ona se nadala da će Jelena postati zvezda, ali kasnije ništa nije čula o njoj. Posle nekoliko godina naglo se povukla sa estrade. Nikada nisam saznala zašto, ali mi je i tada bilo jasno da je to šteta za muziku.
Marine Tucaković koliko je Jelena bila zlatna osoba, poznata po svojoj skromnosti i talentu. Ne mogu da verujem da se neko drznuo da oduzme njenoj ćerkici majku, da je bio toliko okrutan da ugasi jedan mladi život. Mogla je Jelena da ostvari svoj san i postane popularna pevačica. Mogla je, ali je neko bezosećajan odlučio da joj tu mogućnost oduzme. To mi je mnogo bolno i zastrašujuće. Niko više nije bezbedan Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.