Indi i Vanesa Šokčić otkrile kakav je brak Jelena imala sa Zoranom! (VIDEO)

koleginice neutešne

Indi i Vanesa Šokčić otkrile kakav je brak Jelena imala sa Zoranom! (VIDEO)

Jelena je sahranjena u četvrtak, a njene bliske koleginice i dalje ne mogu da poveruju šta se desilo
Objavljeno: 12:40h
Pevačica Jelene Krsmanović brutalno je ubijena pre sedam dana, a kolege i prijatelji još ne mogu da veruju da je neko mogao da na takav način oduzme jedan život. (VIDEO) Tragična ispovest Zorana, muža ubijene pevačice: Pamtiću je nasmejanu, samo mi je dobacila: Odoh ja!
Prinstcreen/Facebook/Jelena krsmanović
Romantična priča s tragičnim krajem! Kako su se upoznali Jelena Krsmanović i njen suprug?
pevačice Indira Aradinović Indi i Vanesa Šokčić i dalje ne mogu da poveruju šta se desilo. Jelena je bila velika žena. Ona je bila divna osoba. Uvek je bila nasmejana i raspoložena, a sve koji bi došli u Zoranov i njen dom dočekivala je sa osmehom. Jeca je imala strpljenja za sve I nebo bi zaplakalo: Kako je protekao prvi susret muža ubijene pevačice Granda s ćerkom! (FOTO)
Printscreen/Youtube/RTV Pink Official
Ispovest muža zvezde Granda: Svi misle da sam ja ubio Jelenu! (FOTO) Živeli su skladno, srećno, ali da li su živeli bez suglasica? Danas nijedan brak nije bez nesuglasica, ali da su imali veće probleme za to ne znam Poznavala sam Jecu i Zorana dugi niz godina. A znam da se narod prozlobio dosta. Ovo ubistvo ne može da uradi neko normalan, vernik. Zlo je svuda oko nas. Imali su dobar brak. Retko viđen na estradi. Ovo je par koji nema polemike da je suprug to uradio Nada Topčagić: Svi ćemo se iznenaditi kad čujemo ko je Jelenin ubica! (FOTO)
Printscreen/Youtube/RTV Pink Official
Pamtiću je kao jedno veliko dete u telu žene. Zaista je bila nasmejana, iskrena, spontana, vedrog duha. Baš kao dete u telu žene Žao mi je što je na takav nažin život prekinut. Jelena je bila divna žena, uvek je sa osmehom dočekivala sve koji dođu u njen i Zoranov dom

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.