PUKLO PRIJATELJSTVO?! Otkrivamo zašto se Ana Sević nije pojavila na ROĐENDANU Andreane Čekić!
Andreana Čekić, Ana Sević, Foto: Damir Dervišagić

KUMSTVO

PUKLO PRIJATELJSTVO?! Otkrivamo zašto se Ana Sević nije pojavila na ROĐENDANU Andreane Čekić!

Mnogi su očekivali i njen dolazak

Objavljeno: 13:50h

Poznato je da su Ana Sević i Andreana Čekić jedna drugoj bile kume na venčanjima. Čekićeva je dosad tvrdila da se njen odnos sa Anom nije pokvario iako se ona razvela od Darka Lazića, koji je njen veliki prijatelj. Baš zato je mnogima bilo čudno što se Ana pre nekoliko večeri nije pojavila na Andreaninom rođendanom slavlju.

foto: Dragana Udovičić

Nas je pre svega zanimalo da li je Čekićeva uopšte pozvala Anu na rođendan jer je na istu žurku bio pozvan i Darko, a potom nas je zanimalo i zašto je došlo do izostanka ove gošće na pomenutom veselju.

– Andreana je zvala Anu na rođendan, ali je Ana bila sprečena da dođe. Ana nije bila u Beogradu i zato nije mogla da dođe na rođendan. Njih dve su i dalje u dobrim odnosima i njihovo prijateljstvo nije narušilo to što su se Ana i Darko razveli - rekao je izvor blizak Andreani i dodao:

foto: Aleksandar Jovanović Cile

– Ana radi na nekom projektu i drži to u tajnosti. Tako je radila i kada je snimala pesmu "Delirijum". I verovatno je zbog toga van Beograda. A svi znaju da se Andreana i Ana vole i sigurno je bilo nešto neodložno čim se nije pojavila na rođendanu.

U narednom periodu, sigurno ćemo imati prilike ponovo negde zajedno da vidimo Andreanu i Anu i time će se najbolje potvrditi reči našeg izvora.

Bonus video

SKOCKANI U ELEGANTNIM ODELIMA NA VENČANJE KOD PIŽONOVE ĆERKE: Svadba je cela crveno-bela! Među zvanicama sve same legende Zvezde!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.