POZNATA VODITELJKA NA SAMRTI, boluje od NEIZLEČIVE BOLESTI! Napisala OPROŠTAJNU PORUKU koja će vas RASPLAKATI!
Rejčel Blend, Foto: Printscreen/ Instagram/ bigclittleme

TUGA

POZNATA VODITELJKA NA SAMRTI, boluje od NEIZLEČIVE BOLESTI! Napisala OPROŠTAJNU PORUKU koja će vas RASPLAKATI!

U avgustu 2018. godine lekari su joj saopštili da zbog porasta vrednosti enzima ne može da učestvuje u kliničkim eksperimentima za novi lek

Objavljeno:

Nakon duge borbe sa opakom bolešću i saznanja da joj je ostalo samo nekoliko dana života, voditeljka je rešila da sa javnošću podeli dirljivu oproštajnu poruku

Voditeljka BBC-ja Rejčel Blend još 2016. godine saznala je da boluje od raka dojke.

U avgustu 2018. godine lekari su joj saopštili da zbog porasta vrednosti enzima ne može da učestvuje u kliničkim eksperimentima za novi lek, što znači da su joj, kako joj je objašnjeno, i zvanično odbrojani dani.

- Rečima legendarnog Frenka Sinatre - plašim se da je moj čas kucnuo, prijatelji. Tako iznenada. Rečeno mi je da imam nekoliko dana života. Sve je nadrealno i zahvaljujem se svima za svu podršku koju su mi pružali - poručila je voditeljka tada na Tviteru, a samo nekoliko dana kasnije izgubila je svoju životnu bitku.

Rejčel je preminula na današnji dan, 5. septembra prošle godine u 40. godini, a iza sebe je ostavila supruga Stiva i dvogodišnjeg sina Fredija.

Svoju borbu sa rakom dokumentovala je na blogu "Veliko R, mala ja", a vodila je i radio-emisiju posvećenu svojoj borbi.

Rejčel je nakon teškog saznanja vreme posvetila tome da ostavi sinu uspomene na sebe. Pred smrt je radila na knjizi za njega koja je, kako je rekla tada, ispunjena detaljima iz njenog života koje njen suprug ne zna i ne bi mogao da mu ih prepriča.

- U toj knjizi sažeti su svi saveti i priče koje bih sinu rekla kroz odrastanje, ali sada to neću moći uživo. Nadam se da će mu pomoći kroz život - rekla je tada voditeljka.

Bonus video

SKINUO SE GO I IZAŠAO NA PROZOR: Kontroverzni rijaliti igrač već pravi HAOS u karantinu, evo o kome je REČ!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.