FANOVI OPTUŽILI JK DA LOŠE UTIČE NA DARU: Nikad nije nisko, pokvareno udarala kao sad kad se druži sa Jelenom
Foto: Printscreen Instagram

TEŠKE OPTUŽBE

FANOVI OPTUŽILI JK DA LOŠE UTIČE NA DARU: Nikad nije nisko, pokvareno udarala kao sad kad se druži sa Jelenom

Bubamarini fanovi oštro su napali JK, za koju tvrde da negativno utiče na njihovu omiljenu pevačicu koja se neprimereno ponaša na društvenim mrežama

Objavljeno:

Hajka na Jelenu Karleušu na društvenim mrežama ne prestaje. Pevačicu su optužili da negativno utiče na Daru Bubamaru, koja otkako je obnovila prijateljstvo sa JK redovno ulazi u konflikte s kolegama.

- Dovoljno dugo pratim estradu i dobro znam da Dara nikad ovako nisko, seljački, pokvareno nije udarala. Ali dobro, sama će videti koliko je pogrešila kada se bude raskantala s Jelenom i kada joj novopridošli fanovi budu okrenuli leđa, a ja jedva čekam da se to desi. Vrlo uskoro - napisao je na Tviteru jedan Darin fan.

foto: Printscreen/ Instagram/ darabubamara_official

Razlog za to bilo je što je Bubamara nedavno na Instagramu objavila fotografiju Jasne Milenković Jami uz poruku:

- Ovo je čudovište koje me proziva.

Samo nekoliko meseci pre toga, kada je bila aktuelna afera na kojoj Dara puši dildo, Seka Aleksić je rekla da je to degutantno, a Dara je i tada imala poruku. Ona je postavila sliku svinje sa smeđom perikom koja jede kukuruz i napisala:

- Debela, dudlaj taj klip od kukuruza i ćuti.

foto: Printscreen Instagram

Bubamarini fanovi misle da je za njeno ponašanje kriva Karleuša i da Dara želi da bude kao ona. U prilog tome idu i fotke na kojima Bubamara pozira isto kao JK, ima slične autfite kao ona, pa čak i istu frizuru.

Nakon ovog komentara na Tviteru, oglasili su se i drugi pevačicini fanovi, ali i oni koji je manje vole.

- Karleuši možda i pristaje da radi to sve. Nekako ne znam, oduvek je bila takva, ali Dari nikako. Sve ovo što radi je baš usiljeno i nimalo duhovito. Karleuša to radi i provocira na svoj način, ali Dara tako nisko to radi i kao zadnja seljančura - jedan je od komentara.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.