Svi detalji venčanja ćerke Marijane Mateus i sina najbogatijeg Ukrajinca! (FOTO)

na mamu

Svi detalji venčanja ćerke Marijane Mateus i sina najbogatijeg Ukrajinca! (FOTO)

Dajana Kostić, ćerka biznismena Miodraga Kostića i kreatorke Marijane Mateus zavetovaće se na večnu vernost s Damirom Ahmetovim, sinom Ukrajinca Rinata Ahmetova.
Objavljeno: 22:32h

Slavlje koje je zakazano za 9. april s pravom bi se moglo nazvati svadbom decenije, prenosi "Story". Šok! Marijana Mateus nikad više neće raditi ono po čemu je zna cela Srbija! (FOTO)

Dajana Kostić, ćerka biznismena Miodraga Kostića i kreatorke Marijane Mateus zavetovaće se na večnu vernost s Damirom Ahmetovim, sinom Ukrajinca Rinata Ahmetova. Par će upriličiti raskošno slavlje u Velikoj Britaniji. Ako ni zbog čega drugog, onda bar zbog luksuza i novca koji je izdvojen za troškove organizacije ovog radosnog događaja. S obzirom na to da je Miodrag Kostić prema pisanju uticajnog magazina "Forbs", 2013. godine bio najbogatiji Srbin, dok je mladoženjin otac Rinat Ahmetov najbogatiji čovek Ukrajine, jasno je da će na venčanju njihove dece sve biti bogato.
Dajanina i Damirova ljubav traje još od 2006. godine, iz perioda srednjoškolskih dana, kada su oboje pohađali elitnu švajcarsku školu Le Rosey. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.