KARLEUŠA UOPŠTE I NEMA PROFIL NA DRUŠTVENIM MREŽAMA? Vranješev advokat izneo DETALJE ROČIŠTA! Ovako se diva branila
Jelena Karleuša izašla je besna iz zgrade Suda, Foto: Ana Paunković

KAKAV PREOKRET!

KARLEUŠA UOPŠTE I NEMA PROFIL NA DRUŠTVENIM MREŽAMA? Vranješev advokat izneo DETALJE ROČIŠTA! Ovako se diva branila

Pošto se Ognjen nije pojavio pred sudom, Jelena je izašla besna

Objavljeno:

Jelena Karleuša imala je u istom danu zakazana dva suđenja u Prvom osnovom sudu, gde je prvo trebalo da se sastane sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a onda i Ognjenom Vranješem.

foto: Ana Paunković

Naime, postupak je pokrenuo fudbaler Ognjen Vranješ, sa kojim je isplivala ljubavna romansa, nakon čega je sporni materijal o divi procurio u javnost. Usledio je pravi rat na društvenim prožet uvredama i teškim rečima, a epilog je tužba po kojoj se vodi postupak protiv Jelene zbog pretnji ubistvom.

foto: Ana Paunković

Pošto se Ognjen nije pojavio pred sudom, Jelena je izašla besna, a umesto nje njena odbrana je iznela detalje sa današnjeg ročišta.

1 / 3 Foto: Ana Paunković

"Danas je pred sudom bila Jelena Karleuša, iznela je kratku odbranu, negirala je u potpunosti izvršenje krivičnog dela, objasnili su, odnosno odbrana je objasnila da ona nije imala svoj profil, da ona to nije uradila i da ona nema veze sa tim. I da otprilike su to negde novinari sami pokrenuli neku medijsku hajku", izjavio je advokat Ognjena Vranješa.

Bonus video

FILIP MIJATOV OTKRIO NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE 3! Sve je već DOGOVORENO, kladio se sa fanovima da ONA pobeđuje, a kad čujete koliko će da traje, NEĆE VAM BITI DOBRO

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.