I ONA ODE U GLUMICE: Sofija Milošević dobila ULOGU U FILMU! Igraće RAME UZ RAME s NAJPOPULARNIJIM srpskim glumcem!
Sofija Milošević, Foto: Damir Dervišagić

MNOGI BI JOJ POZAVIDELI

I ONA ODE U GLUMICE: Sofija Milošević dobila ULOGU U FILMU! Igraće RAME UZ RAME s NAJPOPULARNIJIM srpskim glumcem!

Briljirala u „Ubicama moga oca“

Objavljeno:

Harizmatična manekenka Sofija Milošević napravila je pauzu u profesionalnoj karijeri, te vreme provodi u rodnoj Srbiji i sprema se za nove poslovne poduhvate.

Kako “Blic” saznaje, snima se film “Hotel Beograd” u kojem će zajedno kadar deliti Sofija i naš najpoznatiji glumac Miloš Biković.

- Nakon što je pokazala glumački talenat u seriji “Ubice mog oca”, manekenka je dobila poziv da u novom ostvarenju rusko-srpske produkcije odigra jednu od ključnih uloga. Velika filmska ekipa započeće snimanje filma koji će kroz svoje kadrove ispričati zanimljivu i romantičnu ljubavnu priču između ruske devojke i srpskog momka. Scenario koji je napisan još prošle godine vodiće gledaoce kroz Beograd iz vremena šezdesetih i sedamdesetih godina - priča izvor blizak produkciji i dodaje:

foto: Vladimir Šporčić

- Sofija je ekipi koja radi na ovoj seriji odmah pala na pamet da igra jednu od devojaka. Kada su je pozvali da dođe da proba jednu scenu, ona je sa oduševljenjem odmah pristala. Uloga joj je odlično legla i veruje da će se i publici svideti cela priča.

Ovim povodom smo pozvali lepu manekenku koja se do zaključenja ovog broja nije javila na telefon.

Inače, Biković je nedavno rekao da njegova produkcijska kuća “Arhangel studio” ima odličnu saradnju s ruskim produkcijama, od kojih je jedna “Jelou, blek end vajt” koja će sa prvim danima jeseni snimati film u Beogradu.

- S njima smo radili na nekoliko projekata i specifičnost eventualne nove saradnje bila bi činjenica da u Rusiji već postoji auditorijum koji prati naš rad. Potencijal promocije Beograda putem filmskih ostvarenja je ogroman, budući da brojke govore da je neke naše projekte po epizodi gledalo i 16 miliona ljudi. Sve moje kolege iz Rusije i Kazahstana koje su dolazile u Beograd bile su oduševljene gradom. Film “Hotel Beograd” će biti komedija, u pitanju je veliki projekat kojim ćemo Beograd predstaviti Rusima na najlepši način, kao pravu evropsku prestonicu i primamljivu turističku destinaciju - rekao je prošle godine Biković kada je u Skupštini grada potpisan memorandum o saradnji. Tada je Biković objasnio da će to biti od velikog značaja za prestonicu:

foto: Damir Dervišagić

- Naši odnosi prošireni su na dve producentske kuće i međunarodnu saradnju. Film će doneti mnogo Beogradu i Srbiji jer mislim da mi zaista imamo šta da pokažemo u Rusiji koja se već ionako dobrodušno i otvorenog srca odnosi prema Srbima. Prikazaćemo našu prestonicu i dati dodatni povod da naša razmena turista i kulture bude još učestalija i čvršća - izjavio je Biković.

Inače, u ovom filmu će pored brojnih srpskih glumaca učestovati i glumac Miodrag Radonjić, koji je već glumio sa Bikovićem u nekoliko filmskih ostvarenja.

Briljirala u „Ubicama“

Sofija Milošević bila je deo serije “Ubice mog oca”, a mnogi su komentarisali da je veoma talentovana za glumu. Ona je igrala devojku lošeg momka, a već nakon prve epizode su je obasuli pozitivnim komentarima. Ona je zbog ove serije uzimala i časove glume, te je jasno zbog čega se dobro snašla u ovoj seriji.

Bonus video

ZADRUGARI ĆE SE UPLAŠITI KAD JE VIDE: Leposava je nova učesnica RIJALITIJA, Mitrović sve potvrdio HIT SNIMKOM!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.