NA 18. ROĐENDANU CECE RAŽNATOVIĆ, POPOVIĆ JE SMUVAO JEDNU PEVAČICU: Žurka koju će mnogi pamtiti, a mi imamo SNIMAK!
Foto: Printscreen

ZA PAMĆENJE

NA 18. ROĐENDANU CECE RAŽNATOVIĆ, POPOVIĆ JE SMUVAO JEDNU PEVAČICU: Žurka koju će mnogi pamtiti, a mi imamo SNIMAK!

Osamnaesti rođendan folk dive Svetlane Cece Ražnatović bio je nešto o čemu se i dan danas priča, a upravo na tom mestu sevnule su varnice između dvoje ljudi na estradi!

Objavljeno:

Svetlana Ražnatović svoj 18. rođendan proslavila je 1991. u jednom dorćolskom restoranu gala žurkom, koju je za nju tada upriličio njen tadašnji menadžer Vlada Perović.

foto: Printscreen

Već tada veoma popularna pevačica okupila je velika pevačka imena poput Šabana Šaulića, Zorice Brunclik, Vere Matović, Branke Sovrlić i mnogih drugih, u čijem društvu je Ceca sekla rođendansku tortu na četiri sprata.

foto: Printscreen

Naime, Saša Popović je na proslavi punoletstva folk dive osvojio jednu pevačicu, ali to nije bila njegova sadašnja supruga Suzana Jovanović.

Reč je o Zlati Petrović, a par je čak početkom poslednje decenije prošlog veka pozirao zajedno i za novine, a ljubav su krunisali i duetom "Horoskop".

foto: Printskrin Instagram / foto.nostalgija

Njihova ljubav je bila toliko puna strasti da su čak mislili da će direktor "Grand" produkcije odvesti pevačicu pred oltar, ali je umesto toga ipak došlo do raskida.

Sećanje na 18. rođendan Ceca je upakovala i u pesmu „Hej, vršnjaci“ u kojoj se kao propratni video smenjuju slike sa njene žurke.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.