KIJA I SLOBA NEMAJU VEZE SA TIM! Nemanja otkrio zašto se šali na Lunin račun POSLE NAPADA NA NJEGA!
Foto: Printscreen Instagram

OTKRIO SVE!

KIJA I SLOBA NEMAJU VEZE SA TIM! Nemanja otkrio zašto se šali na Lunin račun POSLE NAPADA NA NJEGA!

Oglasio se i pevač iz "Pinkovih zvezda"

Objavljeno:

Zbog toga što je na svom profilu podelio objavu sa jedne stranice, na kojoj se podsmevaju zbog toga što se Luna Đogani javno hvalila da je stavila silikone, fanovi pobednice "Zadruge" žestoko su napali Pinkovu zvezdu Nemanju Maksimovića.

foto: Printscreen Instagram

– Pa, što se ne šališ sa Kijom i balvanom, oni su prodali sve za malo popularnosti, nije fer, dvostruki aršini dečko, i nije ovo šala već se kačiš da bi dobio naslov, pevaj to ti je posao, a ne da komentarišeš okolo, uostalom nije tvoj problem, devojka ima pravo da radi sa svojim telom šta želi – jedna je od mnogobrojnih reakcija Luninih fanova na račun ove objave.

Inače, među uvredljivim komentarima su i oni koji povezuju ovaj Nemanjin gest sa Slobom Radanovićem. Naime, bivši Lunin dečko i Maksa se znaju od "Pinkovih zvezda" i Nemanja je čak i bio na Slobinoj promociji. Ti Lunini fanovi čak tvrde da po nalogu Radanovića, Maksimović vređa Lunu.

Mi smo kontaktirali Nemanju i pitali smo ga da li je sa Slobom nekada pričao o Luni i da li ga je on nagovorio da napada njegovu bivšu devojku.

– Sloba i ja se baš retko čujemo, a i kada se čujemo, stvarno nam Luna nije tema. Ma, ja i Lunu ne napadam. Bila je šala zbog silikona. Svakako je ona taj ceo čin zabeležila snimkom da cela javnost vidi, a ja sam se samo našalio i ne vidim ništa loše u tome. Sada me razvlače kao da sam ne znam šta uradio. I vide da se pratim sa Kijom i Slobom, a pratimo se još od ranije, još od pre nego što je bilo šta bilo u rijalitiju, a uopšte ljudi nemaju veze sa celom pričom - rekao je Nemanja za Espreso.co.rs i dodao:

– Da, ponovim, sve je ovo bila šala, uopšte mi nije bio cilj da se lepim za nekoga, oni su se sami zalepili za mene.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.