MC STOJANU JE TRAGEDIJA PROMENILA ŽIVOT! Od fakultetski obrazovan momka bez PARA do MEJSTRIMA koji se kupa u EVRIMA
Foto: Printscreen Youtube

KAKAV PREOKRET!

MC STOJANU JE TRAGEDIJA PROMENILA ŽIVOT! Od fakultetski obrazovan momka bez PARA do MEJSTRIMA koji se kupa u EVRIMA

MC Stojan od najranijeg detinjstva sanjao je da postane popularan i da se bavi muzikom.

Objavljeno:

Još u osnovnoj školi napisao je prvu pesmu 'VII 2 je mafija', a nakon srednje škole upisao je Ekonomski fakultet, što ga je učinilo jednim od retkih pevača koji može da se pohvali fakultetskom diplomom.

I dok danas zarađuje na desetine hiljada evra, kada je započinjao estradnu karijeru nije imao finansijskih sredstava, pa je od roditelja pozajmio 300 evra kako bi snimio prvi spot.

A drugari kažu kako više voli bmw

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

- Ovaj posao nikad nisam radio zbog novca, nego zbog ljubavi. Popularnost i evri su samo počeli da dolaze. Mislim da je to tajna uspeha. Moj najveći uspeh je što sam ostao normalan i nikad nisam ‘poleteo’. Mislim da me zbog toga ljudi vole.

Kada se kamere ugase potpuno je običan "dečko iz komšiluka", koji se trudi da uvek pomaže drugima. On se osvrnuo i na jedan od najtežih trenutaka u svom životu - gubitak oca.

Šalji broj

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

"Ja sam normalan dečko koji uživa u životu. Volim da pomažem ljudima. Uvek volim da odvojim deo zarade za one kojima je to potrebno. Slab sam na bolesne pa često kupujem lekove. Moj otac se godinama borio s rakom. Na kraju smo izgubili bitku, ali kad se ugase svetla, MC Stojan uživa u pomaganju", završio je MC Stojan.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.