Ispovest Milice Pavlović: Moja životna priča i nije tako srećna! (FOTO)

još nije pobedila strah

Ispovest Milice Pavlović: Moja životna priča i nije tako srećna! (FOTO)

Popularna mlada pevačica koja uvek pleni pozitivnom energijom, otkriva puno toga o sebi
Objavljeno: 11:12h

Popularna mlada pevačica Milica Pavlović koja osvaja šarmom i neposrednošću jednako kao i provokativnim nastupima, otkriva za Story zbog čega ne voli da priča o ocu i majci koju nije videla godinama, kako je na nju uticalo to što je iz Švajcarske otišla na selo i zbog čega smatra da samo samostalne žene imaju pravo na ljubav. Ovo je 7 najpoželjnijih srpskih udavača! Ko ih ne bi odmah vodio pred oltar? (FOTO)

S kim god da razgovara Milica Pavlović postavlja se kao jedna sasvim obična devojka. Ipak, iza vedrine i ležernosti koje isijavaju iz nje ne leži baš ružičasta životna priča: roditelji su joj se rastali dok je bila vrlo mlada, otac, kome je pripalo starateljstvo nad njom, morao je mnogo da radi, kao i ona sama, i to u štampariji. Majku nije viđala, a ubrzo se iz Švajcarske, gde je rođena, preselila u Gornji Bunibrod, selo kod Leskovca, kod bake i deke koji su jedini mogli da joj posvete potrebnu pažnju. Ni Arkan ne bi provalio razliku! Milica Pavlović skinula Cecu bolje od Cece! (VIDEO)
Damir Dervišagić
Pored toga, Milica je preživela vrlo tešku saobraćajnu nesreću od koje i danas vuče traume. Ali, to ne samo da je nije sprečilo da gradi više nego uspešnu muzičku karijeru već je na njenom licu ugraviralo osmeh od hiljadu vati, karakterističan za ljude koji su naučili da cene ono što imaju... Kompletnu priču o Miličinom životu možete pročitati u novom broju magazina Story. (Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.