DARI BUBAMARI MLAĐI DEČKO POSTAVLJA USLOVE! Ne dozvoljava joj da SMRŠA, zabranio joj cigarete, potpuno je ODLEPIO!
Foto: Printscreen Instagram

ZALJUBLJEN DO UŠIJU

DARI BUBAMARI MLAĐI DEČKO POSTAVLJA USLOVE! Ne dozvoljava joj da SMRŠA, zabranio joj cigarete, potpuno je ODLEPIO!

Pokazuje koliko mu je stalo do nje...

Objavljeno:

Pevačica Dara Bubamara je po svemu sudeći veoma srećna žena! Osim što je uspešna u poslu kojim se bavi, ima sina i materijalno je obezbeđena, uspela je da pronađe i savršenog muškarca, o čemu je „Alo!“ ekskluzivno pisao.

Kako saznajemo, Saša Pešić, pevačicin novi izabranik, toliko je zaljubljen u Daru, da joj ne nalazi nijednu manu, a čak joj je i zabranio da se izgladnjuje i mršavi.

- Saša obožava Daru baš onakvu kakva jeste. Toliko je zaljubljen u nju, njenu neobuzdanu i mladalačku energiju, njenu pojavu uopšte, da joj ne dozvoljava da na sebi bilo šta menja - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak paru i dodao:

foto: Printscreen Instagram

- Kada god, kao i svaka druga žena, počne da priča o tome da bi volela da oslabi još dva-tri kilograma, on joj kaže da je savršena, da joj ništa ne fali i da se zaljubio u nju takvu kakva jeste. Uvek ističe da ga anoreksične manekenke ne zanimaju i da na lepoti i oblinama mogu da joj pozavide i devojke 20 godina mlađe od nje - kaže izvor „Alo!“.

Kako nam je izvor još rekao, Dari imponuju Sašina pažnja i ljubav, ali pošto je dosta mlađi od nje i bavi se sportom, pevačica bi volela da ga prati u svemu.

- Dara je krenula u teretanu i na razne masaže kako bi njeno telo bilo zategnuto i privlačno. Njih dvoje planiraju prvo zajedničko putovanje i ona želi da kada se skine u kupaći kostim bude savršena svom dečku - kaže izvor za „Alo!“ i otkriva da je Darin dečko uspeo da je odvrati od cigareta.

foto: Printscreen

- Dara je nedavno počela da puši, ali ju je Saša odvratio od toga i uspeo je da preobrati na vreme. Svakodnevno utiče na nju da se zdravo hrani, dovoljno spava, pije vodu... Objasnio joj je da joj cigarete nisu potrebne i da loše utiču na njeno zdravlje, kožu... I ona ga je poslušala. Nema sumnje da novi dečko utiče samo pozitivno na Daru - kaže na kraju naš izvor.

Kako bismo proverili ove navode, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali je ona do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar.

Pevačicu i biznismena upoznao zajednički prijatelj

Kako je „Alo!“ ekskluzivno otkrio, Dara i Saša su se upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gde su njihovi zajednički prijatelji organizovali proslavu. - Varnice među njima su sevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlepila na njegov fizički izgled, mišiće, osmeh, ali i mlade godine - ispričao je izvor „Alo!“.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.