Nada Topčagić: Svi ćemo se iznenaditi kad čujemo ko je Jelenin ubica! (FOTO)

ko je osumnjičen?

Nada Topčagić: Svi ćemo se iznenaditi kad čujemo ko je Jelenin ubica! (FOTO)

- Pitali su me da li sumnjam na nekog. Ispričala sam i šta mi je Jelena poslednje rekla kad smo se videle, kao i da li se plašila pred smrt - izjavila je pevačica
Objavljeno: 09:43h
Pevačica Nada Topčagić, bliska prijateljica ubijene Jelene Krsmanović, saslušana je juče u policiji, a zatim je ispričala da je inspektore interesovalo kakvi su bili odnosi u porodici pokojne pevačice. Jelenin ubica bio na sahrani? Inspektori sve vreme motrili na ljude! (FOTO)
Svi su pričali da je vole, ali samo ovi poznati su došli na sahranu Jelene Krsmanović!
Pitali su me da li sumnjam na nekog. Ispričala sam i šta mi je Jelena poslednje rekla kad smo se videle, kao i da li se plašila pred smrt. Sigurno je sekta, jer samo sektaši mogu tako zverski nekog da ubiju. Posle ovog što se desilo Jeleni, tražiću dozvolu za oružje. Bez pištolja i suzavca iz kuće neću više da mrdnem More suza: Svekar i muž predvode kolonu do groba, krst nosi sin iz prvog braka (FOTO)
ubica možda ipak prisustvovao poslednjem ispraćaju "Zvezde Granda". Pustite me u grob sa njom! Jelenin suprug poljubio kovčeg, pa samo što se nije srušio ispred rake! Ko zna... Možda je ubica tu, među nama, a mi to ne znamo. Videćete kako ćemo se svi iznenaditi kada saznamo da je neki komšija u pitanju. To sigurno nije jedan čovek. Sigurno je ubici rekla: Nemoj da me ubiješ, imam ćerku". Zoran mi je rekao kako sebi ne može da oprosti što ju je pustio da sama trči. Nedavno sam joj rekla: "Jeco, kako si lepa, neko će da mi te otme, na šta je ona rekla: "Pa već mi pišu na Fejsbuku da će da me ukradu"
Joj, ne zatrpavajte je! Sine mili moj! Joj gde ćeš dole? Jeleninu majku drže da ne uleti u grob! (FOTO) Kurir

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.