UMRLA HOLIVUDSKA LEGENDA: Nedostajaće celom svetu! (FOTO)
Cristina Harper Caccioti, Foto: Profimedia

tuga!

UMRLA HOLIVUDSKA LEGENDA: Nedostajaće celom svetu! (FOTO)

Suprug se oprostio od nje na potresan način

Objavljeno:

Nakon dugogodišnje borbe s raznim zdravstvenim problemima uzrokovanim karcinomima pluća i mozga, ćerka slavne glumice Cristina Harper Caccioti potvrdila je da je njena majka Valerie Harper preminula u 81. godini života.

- Otac me zamolio da prenesem ovu poruku:

Moja prekrasna žena, s kojom sam proveo gotovo 40 godina, preminula je nakon što se godinama borila s rakom. Nikada neće biti zaboravljena. Počivaj u miru, moja Valeria - stoji u njenoj objavi koju je uputila umesto svog ožalošćenog oca Tonya Cacciottija.

U poslednjih nekoliko godina borila se s rakom pluća i mozga, a situacija se toliko pogoršala da su pre mesec dana pokrenuli GoFundMe kampanju kako bi se prikupila sredstva i osiguralo bolje lečenje obolele glumice. U prvoj nedelji skupljeno je više od 40 hiljada dolara.

Proslavila se ulogom Rhode u CBS-ovoj humorističnoj seriji "Mary Tyler Moore", a ista serija donela joj je nagradu Emmy za najbolju sporednu glumicu. Serija je godinama nakon toga bila u top deset najboljih, a Harper je još dvaput osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu. Bonus video:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.