Nebo se otvorilo, verila se Stanija! Starleta u Dominikani stala na ludi kamen!

konačno i to da vidimo

Nebo se otvorilo, verila se Stanija! Starleta u Dominikani stala na ludi kamen!

Staniji društvo na egzotičnom putovanju pravi njen verenik koji ju je iznenadio prstenom za njen 31. rođendan
Objavljeno:

Bivša farmerka, Stanija Dobrojević nalazi se na odmoru u Dominikanskoj Republici, i to sa verenikom i njegovom porodicom. Marija Šerifović počela rat sa Hrvatskom! Kako li će iz lijepe njihove reagovati na ovo? (FOTO)

Staniji društvo na egzotičnom putovanju pravi njen verenik koji ju je iznenadio prstenom za njen 31. rođendan u Atlantik Sitiju. Međutim, osim verenika tamo joj društvo pravi i njegova porodica. Iako starleta neprekidno po društvenim mrežama objavljuje fotke sa odmora, ona i dalje ne želi da pokaže svog verenika koga ljubomorno čuva samo za sebe.
Instagram/stanijadobrojevic
Istina je da se Stanija verila. Ona sada uživa u Dominikani sa verenikom i njegovom porodicom. Ne želi da javnost zna ko je njen verenik, ali nemojte se iznenaditi ako napravi tajno venčanje, a da o tome ne obavesti nikoga – rekla je Tamara, Stanijin PR menadžer. Poznato je da Stanija vešto prikriva detalje svog burnog, ljubavnog života, te tako je moguće da se u tajnosti i uda, budući da je veza sa njenim aktuelnim verenikom veoma ozbiljna, a ona je zaljubljena do ušiju u njega. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.