ŠERBEDŽIJA JE LUDO VOLEO OVU ŽENU, OSTAVILA GA JE ZBOG PREVARA! UDARILA GA SLAVA pa je varao na svakom KORAKU
Foto: Facebook/ZetraProjekt

POSLE JE PATIO ZA NJOM

ŠERBEDŽIJA JE LUDO VOLEO OVU ŽENU, OSTAVILA GA JE ZBOG PREVARA! UDARILA GA SLAVA pa je varao na svakom KORAKU

Rade Šerbedžija danas je u braku sa Lenkom Udovički, sa kojom ima troje dece- Milicu, Ninu i Vanju.

Objavljeno:

Ipak, malo ljudi zna da je Rade sa samo 23 godine ludo voleo jednu balerinu koju je i oženio, a sa njom je posle dobio dvoje dece.

Naime, Rade Šerbedžija je sa samo 23 godine oženio prelepu balerinu Ivanku iz Zagreba koja je čim su se videli, ukrala njegovo srce. Ipak, taj brak nije opstao uprkos velikoj ljubavi.

Rade je u to vreme počeo da stiče veliku popularnost, a samim tim su počele da ga obožavaju i pripadnice lepšeg pola.

Oboje su tek napunili 23 godine i bila je to prava a mladalačka ljubav. On je odmah dobio angažman u gradskom pozorištu "Gavella" u kojem je igrao Šekspirovog "Hamleta" i "Ričarda Trećeg" , a ona je postala plesni koreograf u Zagrebačkom pozorištu mladih.

Rade i Ivanka su u braku dobili dvoje dece - Danila i Luciju. Ipak, kako je rasla njegova slava, tako je sredinom osamdesetih njegov brak počeo da se urušava. U pesmi "Hamlet mašina", koju je napisao 1992. godine, priznao je svoju krivicu. Opisao je to u stihovima o "veš-mašini" koju je nakon venčanja kupio svojoj balerini.

- Iskra ili Olimpija, tako se nekako zvala i uredno i vredno prala, zatim se već kod mojih prvih sitnih neverstava počela kvariti... - napisao je Rade. Razveli su se 1987, a prvoj supruzi posvetio je zbirku pesama u kojoj je napisao da "od nas ništa nije ostalo osim dvoje odrasle dece koja nas svojim životima uveravaju da sve to nije bio tek san i privid".

foto: Željka Dimić

Bivši supružnici ostali su prijatelji i nakon razvoda i tako je ostalo sve do 2010. godine kad je Ivanka Cerovac iznenada preminula od moždanog udara u 63. godini života.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.