OVO JE NOVI DEČKO DARE BUBAMARE I IZGLEDA KAO MILION DOLARA! Kako je smuvala ovakvog BRUTALNOG FRAJERA iz VRANJA?
Foto: Printscreen Instagram

OPA!

OVO JE NOVI DEČKO DARE BUBAMARE I IZGLEDA KAO MILION DOLARA! Kako je smuvala ovakvog BRUTALNOG FRAJERA iz VRANJA?

Folk pevačica je već dva meseca u vezi sa mladim belgijskim biznismenom Sašom Pešićem

Objavljeno:

Međutim, Dara Bubamara ne želi da se eksponira u javnosti sa njim, zato što je sve još u ranoj fazi.

- Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je sa juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i gde živi i radi. Varnice među njima su sevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlepila za njegovim fizičkim izgledom, mišićima i osmehom - navodi izvor blizak paru.

foto: Printscreen Instagram

Nakon što su se sreli u jednom restoranu, oni su razmenili brojeve, ali su se i zapratili na društvenim mrežama, te su jedan drugom odmah počeli da lajkuju i komentarišu fotografije. Vrlo brzo su ugovorili ponovni susret, kada su i započeli romansu, krijući od svih.

- Za njihovu vezu zna mali broj ljudi. Dara želi da ga zaštiti od medija i znatiželjnih pogleda, pitanja... Želi da se uveri da je veza ozbiljna, pa da je tek onda obelodani - dodao je izvor, a Darin komentar na sve, bio je...

foto: Printscreen

- Sve što vam mogu reći je da sam srećna i da mi je lepo. O detaljima ne mogu i neću da govorim, još je rano. Volela bih da privatni život zadržim za sebe - rekla je pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.