RASTA UZEO ANI ĆERKU: Reper NAPUSTIO ZEMLJU sa malom Tarom!
Ana Nikolić i Rasta imaju ćerkicu Taru, Foto: Printscreen

dobio saglasnost

RASTA UZEO ANI ĆERKU: Reper NAPUSTIO ZEMLJU sa malom Tarom!

Pevačica se redovno čuje sa svojom naslednicom

Objavljeno:

Reper je u dogovoru sa Anom Nikolić uzeo dete, ali na put je poveo i dadilju, a za to vreme njegova bivša supruga može da se posveti finalnim pripremama za veliki povratak.

- Rasta i Ana su u super odnosima, ali nju je iznenadilo to što je tražio da ide sa ćerkom na more. Ipak je dete malo, on je muškarac, prenaporno radi i očekivala je da se posveti sebi. Naravno razmišljala je kako će se snaći, ali kada je rekao da bi poveo dadilju, bez razmišljana mu je dala saglasnost - kaže izvor i dodaje:

foto: Printscreen Instagram

- Rasta je prvo planirao da ode u Crnu Goru jer je bliže, ali onda je shvatio da je bolje da krenu kolima za Grčku. U Crnoj Gori ga svi poznaju i saletali bi ga, a ovamo će imati privatnost i niko neće juriti njega ni dete.

Njih dvoje sada uživaju, svaki dan su na plaži, a Ana je sa ćerkom redovno na vezi. Za to vreme ona ima gomilu stvari da završi, jer već u septembru izbacuje svoju prvu pesmu posle duže pauze.

foto: Instagram

Inače, Ana se na svom profilu na Instagramu hvali kako je opet smršala i ponovo izgleda kao nekada, ali priznaje i da je sada ozbiljno navučena na teretanu, što nije nimalo loše. Bolje nego na slatkiše ili šampanjac.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.