JAMI NIJE MOJ NIVO, NEĆU DA JOJ DIŽEM REJTING: Dara opet UZVRAĆA UDARAC! Estradni rat NE PRESTAJE!
Jasna Milenković Jami i Dara Bubamara, Foto: Pritnscreen

PRŠTE PROZIVKE

JAMI NIJE MOJ NIVO, NEĆU DA JOJ DIŽEM REJTING: Dara opet UZVRAĆA UDARAC! Estradni rat NE PRESTAJE!

Dara je ovog puta žestoko odgovorila koleginici

Objavljeno:

Dara Bubamara stoji na vrhu svoje karijere već dugi niz godina, a zbog mnogobrojnih poslovnih, ali i životnih uspeha, često se nalazi na meti osuda i prozivki od strane svojih koleginica, sa kojima neretko ulazi u javne ratove.

Iako je već navikla na sujetu i ljubomoru u svom okruženju, ona nimalo nije očekivala da će joj, kako kaže, gnusne komentare javno uputiti i pevačica Jasna Milenković Jami. Ona je pre nekoliko dana prozvala Daru, koja joj nije ostala dužna.

foto: Printscreen

- Ja Daru volim, ona je slatkica za mene, znate kako kažu: "Možda ćeš jednom porasti". Ja joj ovom prilikom poručujem da pročita neku knjigu - izjavila je tada Jami.

Kako je Dara na sebi svojstven način i sa osmehom na licu prihvatila kritike, kako ona kaže, davno zaboravljene pevačice, ovoga puta odlučila je da ostane dosledna sebi i poruči joj samo jedno.

foto: Printscreen

- Ma, koja Jama, ja se sa njom sprdam. Nije moj nivo da to komentarišem i neću da joj dižem rejting. Preko mene bi da dospe do medija, ali 'ajde, biću humana i pružiću joj to zadovoljstvo. Zaboravljena Jama! Ona čita pan erotiku, ali to ne spada u literaturu, tako da ne znam u čemu je problem - rekla je kroz smeh Dara i dodala da se više neće oglašavati kada je u pitanju njena koleginica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.