SAŠA VIDIĆ SAČUVAO NJEN DOBAR GLAS: Ljuba Pantović preklinje kreatora da joj ga vrati!
Ljuba Pantović, Foto: Printscreen Youtube

ESPRESO TVITER

SAŠA VIDIĆ SAČUVAO NJEN DOBAR GLAS: Ljuba Pantović preklinje kreatora da joj ga vrati!

Tviteraši su prvi apelovali da Vidić vrati Pantovićevoj glas, još tokom njegovog gostovanja u Espreso Tviteru

Objavljeno:

Malo ko bi se usudio da izađe na crtu Ljubi Pantović, ali ona se usudila da stane pred strašni sud tviteraša u novoj epizodi našeg Espreso Tvitera i obračuna se sa svim njihovim komentarima na njen račun.

foto: Printscreen Youtube

Posebno se obratila Saši Vidiću, na kog su tviteraši još tokom njegovog gostovanja u Espreso Tviteru apelovali da vrati glas Ljubi Pantović:

Saša, možeš da mi vratiš glas! Moj glas je otišao da ne kažem gde... Od silnog dranja... Ali, Saša ipak, neka, glas Ljube Pantović je glas Ljube Pantović. Pomoći će ti, s obzirom na to da si me pljuvao, pa možeš biti aktuelniji s mojim glasom.

foto: Printscreen Youtube

Nije ostala dužna ni da napokon razotkrije najveću misteriju "Zadruge" - takozvanu - "pederuša", koju sve vreme u rijalitiju nije ispuštala iz ruku, ali je iskoristila priliku i da još jednom potkači bivšeg dečka svoje ćerke Akeksandre Subotić - Davida Dragojevića.

foto: Printscreen Youtube

Ljuba se zatim osvrnula na sve one koji žele da treniraju kao Ljuba Pantović, toplo im se ponudivši za savet. Ipak, ovog puta, izbegla je da o sebi govori u trećem licem, za šta su je takođe pojedini isprozivali, videćete i kako!

foto: Printscreen Youtube

Na kraju je poručila da jedva čeka da počne PAMET da se ugrađuje, a šta je zaključila po tom pitanju, te čime je još poentirala u tviter obračunu, možete saznati ako pogledate celu emisiju:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.