ZBOG BEZBEDNOSTI SE ĆUTALO O OVOME: Maja Berović  NAPADNUTA na Ušću! Prvo su PUCALI na nju, a sad ovo...
Maja Berović, Foto: Printscreen Youtube

dokle?!

ZBOG BEZBEDNOSTI SE ĆUTALO O OVOME: Maja Berović NAPADNUTA na Ušću! Prvo su PUCALI na nju, a sad ovo...

Pevačica nije želela da pravi paniku

Objavljeno:

Popularna pevačica Maja Berović imala je spektakularan nastup na "Music Week" festivalu na Ušću, a svojim performansom je oduševila sve prisutne kada se sajlom spustila na binu i viseći otpevala prvu pesmu.

Publika je bila u transu, a malo ko je video peh koji se dogodio Maji. Naime, kada je krenula da se spušta sajlom ka bini, njoj se zaglavila kosa za konstrukciju bine, pa ju je počupala dok se spuštala.

foto: Pritnscren

Međutim, to nije jedino što se dogodilo te večeri. Samo nekoliko trenutaka kasnije, dok je Maja pevala, iz publike je "poletela" čizma.

Nije poznato ko je bacio čizmu, kao i da li je pokušao da gađa pevačicu. Na svu sreću Maja nije bila pogođena, pa je nastavila da peva kao da se ništa nije dogodilo.

foto: Privatna arhiva

Podsećamo, Maja Berović je nedavno posle koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružijem! Naime, nakon velikog koncerta u pomenutom gradu, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.