DA LI SE SEĆATE LISTEROVE ĆERKE IZ PORODIČNOG BLAGA? Pobegla je sa KOSOVA '99 i NESTALA! Sada ovako IZGLEDA!
Foto: Printscreen

razmažena bogatašica

DA LI SE SEĆATE LISTEROVE ĆERKE IZ PORODIČNOG BLAGA? Pobegla je sa KOSOVA '99 i NESTALA! Sada ovako IZGLEDA!

Ćerku bez imena tumačila je tada mlada Anika Milićević, danas Grujić

Objavljeno:

Serija “Porodično blago” ponovo se reprizira na Javnom servisu Srbije, a zgode i nezgode junaka ovog popularnog telivzijskog projekta i dalje se prepričavaju. Svi se sećate famoznog Listera, kojeg je glumio Branko Cvejić, dok se njegova ćerka kojoj nikada nismo saznali ime pojavljuje u nekoliko epozoda. Ćerku bez imena tumačila je tada mlada Anika Milićević, danas Grujić.

foto: Printscreen

- Oduvek sam maštala da budem glumica. Spontano je to došlo. Niko se u porodici nije bavio glumom. Moja nana mi je pred smrt rekla: “Lepo što se baviš ovim poslom”, iako joj nije bilo drago dok sam to studirala - rekla je ranije Anika, koja je glumu završila u Prištini.

Ova šarmanta glumica je iz rodnog mesta Lipljan otišla za Beograd da okuša sreću, kada je počelo bombardovanje 1999. godine.

- Taman je karijera krenula uzlazom putanjom. Krenula sam da radim sve više i više i onda je sve to odjednom prekinuto. Bila sam mlada i hrabra i išla na nekoliko mesta. Predstavila se i rekla da volim da radim to što sam završila, ali silom prilika to je prekinuto. Dobila sam šansu da igram u Ateljeu 212. To je bilo predivno iskustvo. Igrala sam u dve predstave, ali sam izašla iz toga. Nešto me je vuklo da se vratim na Kosovo - rekla je ona.

foto: Pritnscreen

Prema njenim rečima odustala je od karijere u velikom gradu.

- Bilo mi je teško da živim na relaciji Beograd - Lipljan i odlučila da se vratim ovde, gde sam upoznala sadašnjeg supruga. Tu smo se i venčali. To je sudbina - istakla je Anika, koja ima 13-godišnjeg sina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.