ANA NIKOLIĆ PIJANA NAPRAVILA SKANDAL U RESTORANU! Pokupio je DEČKO posle popijene 3 FLAŠE VINA, pa napravila HAOS
Foto: Damir Dervišagić

AUUU

ANA NIKOLIĆ PIJANA NAPRAVILA SKANDAL U RESTORANU! Pokupio je DEČKO posle popijene 3 FLAŠE VINA, pa napravila HAOS

Pevačica Ana Nikolić ozbiljno se posvetila treninzima i dijetama, koji su joj pomogli da smrša za kratko vreme, međutim, sinoć je navodno imala jedan incident.

Objavljeno: 13:36h

Nikolićeva je, kako tvrdi Kurir, bila u jednom prestoničkom restoranu, navodno komirana od alkohola, a kada su novinari stigli na lice mesta, svašta su imali priliku da vide.

Iz parka u kojem se nalazi bašta restorana dopirali su glasan smeh i vriska, od čega se orilo celo naselje. Bio je to dobro poznati glas Ane Nikolić.

foto: Damir Dervišagić

Sedela je u društvu jedne žene, javnosti nepoznate, verovatno drugarice. Pile su, kako je rekao jedan od gostiju restorana, već treću flašu belog vina, a Nikolićeva je navodno prestala da vodi računa o ponašanju, te je jedva sedela na stolici, zabacivala je glavu i pričala toliko glasno da su je čuli i prolaznici na ulici.

Pola sata iza ponoći, njih dve su ostale same u bašti restorana, pa je Ana shvatila da je vreme za polazak kući.

foto: Damir Dervišagić

- Konobar, konobar... Dođi ovamo - vikala je ona, a kada je platila račun, pozdravila se sa drugaricom i tada joj se pridružio javnosti nepoznat dečko.

Oni su potom ušli u kola, međutim pevačica nije sela za volan jer je bila u pijanom stanju, pa je ulogu vozača preuzeo pomenuti momak koji je bio sa njom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.