LUKAS UDARIO NA CELU ESTRADU: Pored JK i Brene, pomenuo i njih! Evo ŠTA MISLI o Maji Berović i Saši Matiću! (VIDEO)
Aca Lukas bez dlake na jeziku, Foto: Printscreen/Pink

NE ZAUSTAVLJA SE

LUKAS UDARIO NA CELU ESTRADU: Pored JK i Brene, pomenuo i njih! Evo ŠTA MISLI o Maji Berović i Saši Matiću! (VIDEO)

Sve ih imenovao!

Objavljeno:

Folker Aca Lukas, već danima je u žiži interesovanja zbog svađe sa vlasincom "Granda" Lepom Brenom.

On ju je brutalno isrozivao, nakon što je nastupio posle nje na Ušću, na Music Week festivalu. U intervjuu koji je dao malo pre izlaska na scenu, Lukas je prokomentarisao svoju "predgrupu", odnosno, Brenu i njen bend.

Ko mi je predrgupa, ja ne znam? (pravio se Aca da ne zna da je reč o Breni). Mi ćemo da pevamo i da sviramo, imamo koncert, ne radimo u cirkusu. Čuo sam da je bilo neke pirotehnike. Mislim da je trebalo ja prvi da pevam", priznao je on, pa se osvrnuo na celu scenu na Balkanu i imenovao jedine prave zvezde.

foto: Damir Dervišagić

Što se tiče mojih kolega, otišao bih na koncert Saše Matića, krivo mi je što nisam imao priliku da odem na koncert Maje Berović. Maja je trenutno uz Cecu najpopularnija pevačica, njih dve su jedine pevačice koje su zaista i popularne u ovoj zemlji trenutno. To su prave zvezde, ovo ostalo je sve na napumpavanje. Matić i Lukas i šta dalje da pričam", rekao je populrni foker.

foto: Filip Plavčić

Aca se nakon toga osvrnuo i na pređašnju svađu sa Jelenom Karleušom, koja je uputila pogrdne reči na račun njega, ali i njegove prijateljice Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije.

Deca su najslabija tačka na koju uvek moram da odreagujem. Ko dira decu mojih prijatelja, ne postoji šansa da se neću oglasiti. Nemojte te bicikle na Rusiju i to, mislim da je adekvatnija rečenica bila recimo motikom na bager jer me "ta" više podseća na bager nego na Rusiju. Pre svega, treba naći adekvatne reči i biti načitan", ispričao je on.

Pogledajte ceo intervju:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.