ACA LUKAS IZVREĐAO LEPU BRENU: Protuvo istrošena, pevaš na PLEJBEK popi*am se po tvojim JEFTINIM VATROMETIMA
Foto: Kurir

ŠTA MU JE OVO TREBALO?

ACA LUKAS IZVREĐAO LEPU BRENU: Protuvo istrošena, pevaš na PLEJBEK popi*am se po tvojim JEFTINIM VATROMETIMA

Počeo je novi estradni rat

Objavljeno:

Aca Lukas oduvao je sve koji su se okupili na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao pre nekoliko desetina ljudi pa pevao koliko god da su oni hteli, pa probio termin!

Ipak, pre Ace Lukasa nastupila je Lepa Brena, a njeno pojavljivanje bilo je uz veličanstveni vatromet.

I dok je publika svakako bila prezadovoljna festivalom i muzikom, Aca Lukas imao je šta da kaže i to na račun Lepe Brene!

foto: Printscreen Instagram

- Beograde, Beograđani i svi koji ste bili, ustvari ostali na mom nastupu koji se desio posle vatrometa i požara na bini, da bi odslušali malo LIVE ili ti uživo muzike i pevanja, hvala na predivnoj atmosferi, emocijama i zajedničkom uživanju u muzici i dobrom provodu! Mediji, televizije i pi**e potplaćene možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz ogromne smrdljive guzice, onoga ko vas je platio da pišete o usranom nastupu kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom pirotehnike u ful play back izvođenju. Bilo je sjajno! Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće od srca koje se poklanja svima, a da li srca uopšte ima? Mediji, pi//e smrdljive potplaćene, ne morate da pomenete, ali sam i ja nastupio i bilo je prilično dobro! Doduše bez vatrometa, tj cirkusa! Mi smo više svirali i pevali, a vatromete smo ostavili za "artiste" i (čuj farse) modele! Možete da budete potplaćeni da ne izvestite i da prećutite ali posle cirkusa CORONA nastupio je Aca Lukas sa svojim sjajnim bendom "Bolji bend" i pitajte bilo koga od prisutnih kako je bilo??? Posle uspavanke od "poklonjenog srca svima"! Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Bio i ja na Ušću i šta? Popišao se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračicama i play back-om pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće Ilije Čvorovića. Nikada mi ništa nećeš moći ni ti, niti bilo ko od vas estradnih protuva! - napisao je Aca Lukas na instagramu, ali ubrzo je ovaj status nestao, ali brzi prsti su stigli da uhvate ovo.

Zbog čega je došlo do ovolike mržnje između vlasnice Granda i Ace Lukasa, ostaje nam da saznamo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.