NADEŽDU BILJIĆ VARAO DEČKO DOK JE LEŽALA U KREVETU PORED NJEGA! Tužna sudbina pevačice sa MUŠKARCIMA
Foto: Printscreen

TUGA

NADEŽDU BILJIĆ VARAO DEČKO DOK JE LEŽALA U KREVETU PORED NJEGA! Tužna sudbina pevačice sa MUŠKARCIMA

Nadežda Biljić postala je poznata javnosti po svojim propalim vezama sa rijaliti učesnicima, a osim toga što ljubav nije uspela, ona je više od jednog puta bila i fizički povređena.

Objavljeno:

Malo ko zna da je ona bila u vezi sa rukometašem koji ju je varao dok je ležala pored njega. Dok je bila u jednom muzičkom takmičenju volela je rukometaša, koji je takođe poznat i po svom rijaliti učešću.

"Dušan Zdravković mi je bivši momak, koji je išao sa mnom 24 sata na takmičenja "Pinkove zvezde", bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu", rekla je Nadežda Biljić u jednom intervjuu dodajući da se osećala kao da ju je iskoristio.

foto: Printscreen

Podsetimo, pevačica je bila i u vezi sa Mikijem Đuričićem, sa kojim je pred kamerama imala intimne odnose, a koji ju je pretukao drvenim štakama zbog čega je osuđen na nanogicu. Nakon toga, pretukao ju je Toma Panić, sa kojim je započela romansu u narednoj sezoni "Zadruge".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.