OVAKO IZGLEDA SIN DINA MERLINA! Jako je uspešan i prava je ŠMEKERČINA! (FOTO)
Dino merlin pored sina ima i ćerku, Foto: Dragan Kadić

liči li vam na tatu?!

OVAKO IZGLEDA SIN DINA MERLINA! Jako je uspešan i prava je ŠMEKERČINA! (FOTO)

Mlad, pametan i ambiciozan čovek!

Objavljeno: 23.08.2019. 19:57h
  • 94

Kruna ljubavi Lejle i Dina Dervišhalidovića, poznatijeg kao Dina Merlina, su ćerka Naida (32) i sin Hamza (26), koji su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na građenju samostalnih poslovnih uspeha.

Nisu deo estradnog sveta i tome ni ne teže, pa se njihove fotografije sa javnih dešavanja gotovo uopšte ne mogu pronaći.

foto: Facebook, Hamza Dervišhalidović

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin retko govori o svojoj deci i njihovim uspesima za medije, ali jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizmena i vredna devojka.

Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija".

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media