MAMA, ŽELJKO I JA ULAZIMO U ZADRUGU 3: Miljana Kulić otkrila tajnu, a ovako su rešili kaznu zbog DISKVALIFIKACIJE!
Miljana i Marija potpisale ugovor za novu sezonu, Foto: Printscreen

trio fantastiko

MAMA, ŽELJKO I JA ULAZIMO U ZADRUGU 3: Miljana Kulić otkrila tajnu, a ovako su rešili kaznu zbog DISKVALIFIKACIJE!

"Opet ćete nas gledati", poručila je Miksi!

Objavljeno: 16:23h

HAOS SE TEK SPREMA! Miljana, Marija i Željko ponovo u Zadruzi! Evo šta se desilo sa kaznom zbog DISKVALIFIKACIJE! (PAPARACO)

Najkontroverzniji rijaliti trio, koji čine Marija Kulić, njena ćerka Miljana i beba Željko, ulaze u "Zadrugu 3" koja počinje 6. septembra!

Naime, Kulićeve su uhvaćene u centru srpske prestonice, ispred zgrade u kojoj se nalazi advokatska kancelarija, gde je bila i Zorica Marković. Tu su se, kako se kasnije ispostavilo, odvijali pregovori između Nišlijki i predstavnika Pinka.

Tačno je! Postigle smo dogovor i ulazimo u "Zadrugu 3". Kao i u prošloj sezoni, bićemo u Imaginarijumu mama, Željko i ja. Naravno da ulazi i moj sin, ne bih bez njega ni ulazila. Opet ćete nas gledati i to je sve što mogu da vam kažem", rekla je za Miljana za "Alo!".

foto: Printscreen Instagram

Na pitanje kako su rešili tužbe nastale diskvalifikacijom iz prethodne "Zadruge", kada je fizički nasrnula na Matoru, zbog čega je bila izbačena iz šoua, kratko je rekla:

To su naši advokati sredili s "Pinkom". Sve je u redu i nikom ništa ne dugujemo, a tužbi neće biti".

foto: Damir Dervišagić

S druge strane, Zorica Marković otkrila je za "Alo!" da je majku i ćerku srela slučajno ispred zgrade u Krunskoj ulici, te da sama još nije donela odluku o ulasku u novu sezonu, pošto još nije dobila konkretnu ponudu.

Zvali me jesu, ali se nismo dogovorili. Nisam potpisala ugovor jer ne znam da li ću im ja odgovarati u konceptu koji su zamislili. Naravno, odluku da li ulazim doneću kad budem čula konkretnu ponudu, a to se još nije desilo", kaže Zorica Marković, koja takođe potvrđuje da su Marija i Miljana već sve dogovorile.

foto: Prinscreen

Ja sam tu bila u privatnoj poseti, a njih dve su došle kod advokata, kako bi se dogovorile oko ulaska. Rekle su mi da će ući. Njih dve su stvorene za rijaliti i mislim da bez njih nema dobrog šou programa", zaključila je Markovićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.