MARINKO ROKVIĆ JE ŽIGOLO, OJADIO JE I POKOJNU BOŽEN, SMRAD! Miloš Bojanić ispričao sve DETALJE o sukobu sa Rokvićem
Miloš Bojanić ne želi da čuje više za pevača, Foto: Dragan Kadić, Instagram

otkrio mračne tajne pevača

MARINKO ROKVIĆ JE ŽIGOLO, OJADIO JE I POKOJNU BOŽEN, SMRAD! Miloš Bojanić ispričao sve DETALJE o sukobu sa Rokvićem

Bojanić se plaši da ne sretne Marinovića jer ne zna kako će reagovati

Objavljeno: 12:12h

Miloš Bojanić dugo je krio svoj sukob sa Marinkom Rokvićem, koji se dogodio prošle godine na Božić. Međutim, u intervjuu za Kurir pevač prvi put govori o detaljima njihove svađe. Pored kolege kojeg ne podnosi, folker se osvrnuo i na odnos s drugim pevačima, ali otkriva i zbog čega ne bi odbio učešće u "Zadruzi 3".

foto: Nemanja Pančić

Ovoga puta pevač je odlučio da progovori o detaljima ove svađe, pa je za Kurir otkrio zašto ne podnosi svog kolegu.

- Marinko, zvani žigolo, prošle godine me je baš na Božić, ničim izazvan, ogovarao kod jednog Siniše. Valjda je pokupio bakšiš na jednoj proslavi i sav novac hteo da prisvoji. Po svim pevačkim pravilima, bez obzira na to što smo mi zvezde i gosti na skupovima, moraš dati ravnopravno ostalima. On je hteo sve za sebe da uzme i taj moj kum Siniša se pobunio. Iako nisam imao nikakve veze sa tim, Marinko je udario na mene. Pozvao sam ga da pitam u čemu je problem, on mi je opsovao majku. Odgovorio sam mu da mi ne psuje majku, jer je ona mrtva. On se napravio pametan, pa mi je posle toga još dva puta opsovao mrtvu majku. Moja deca su sve slušala, jer je bio na spikerfonu. Za mene je mrtav i jedino sa njim neću progovoriti. Smrad nad smradovima. Ološ, običan žigolo - rekao je Miloš Bojanić.

foto: Ana Paunković

Na pitanje novinara zašto to kaže, Miloš je objasnio:

- Pa zato što je žigolo. Vi se možda i ne sećate kada je ojadio pokojnu Božen. Oteo joj je stan, auto i svašta još. On je posle te afere bio mrtav 10 godina. Čuo sam da sada ima neku stariju bogatašicu koja ga finansira. Zašto bi on bio sa starijom ženom od sebe, ako ne zbog para - zaključuje Bojanić, pa nastavio:

- Najveći strah mi je da ga sretnem. Ako mi naiđe žuta minuta, plašio bih se da se ne slomim i išamaram ga negde. Bolje bi mu bilo da mi ne nailazi i da ga ne gledam, neću moći da odgovaram za svoje postupke - kaže Miloš.

Iskoristio je za novac

Podsetimo, Marinko je, navodno, Božen Žumbor, vlasnicu poznate linije kozmetičkih proizvoda, prevario za 100 hiljada maraka.

foto: Pritnscreen

- Marinko je nastupao u kafani u Roterdamu i tamo upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane i bili su veoma bogati. On je svima pričao da ne oseća ništa prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak - ispričao je dobro obavešten izvor.

- Rokvić ju je ubedio da je našao kuću u Beogradu u kojoj će živeti kad se ona doseli. Rekao joj je da je šmeknuo vilu na Bežanijskoj kosi, a Božen mu je navodno finansijski pomogla da je kapariše. Ali Marinko je prestao da joj se javlja čim je stigao u Jugoslaviju. Posle nekoliko meseci oženio se Slavicom, s kojom ima sinove Nikolu i Marka - rekao je tada izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.