Srbija je dobila 3 nove zvezde, koje će zaseniti sve Ražnatoviće, JK i Severinu! (VIDEO)

obratite pažnju na njih

Srbija je dobila 3 nove zvezde, koje će zaseniti sve Ražnatoviće, JK i Severinu! (VIDEO)

Možda se nekome to ne sviđa, ali oni su nadolazeće zvezde, ne samo Srbije, već i Balkana
Objavljeno:
Njih je javnost praktično otkrila ove godine, a već cela Srbija i region bruji o njima. preti da ugrozi popularnost već priznatih zvezdi
Ceca Jelena Karleuša
Severina Najveća tajna srpskih rijalitija: Sve je namešteno, svi glume, sve je prevara i laž! (VIDEO) pokazali zavidno neznanje iz opšte kulture, drugi zato što su se ohrabrili da pozovu popularnu pevačicu na maturu, a treći zato što su deca poznatih roditelja. Za njima je plakala cela Srbija! 6 zvezda koje smo tragično izgubili ove godine! (VIDEO)
1. Dušan Vuković
Printscreen/Youtube/Stuberi
Da li je ovo najveći car u Srbiji? Pozvao je Sandru Afriku na matursko, evo šta mu je odgovorila! (VIDEO) Maturant koji je pozvao Sandru Afriku na maturu je iznenadio ne samo Srbiju, već je postao u regionalna zvezda.
Poblenavio! Faca maturanta kad je upoznao Sandru Afriku - NEPROCENJIVO! (FOTO) Kakva transformacija! Uz novo odelo od Afrike, Dušan će biti najveća ŠMEKERČINA na maturi! (FOTO)
i uspeo je u svojoj nameri da nagovori Afriku da pođe sa njim na maturu.
Romantičar! Ovo što je maturant uradio za Afriku, treba svaki tip za svoju lepšu polovinu! (FOTO) zanimljiv način pozvao seksi pevačicu na svoju maturu.
Facebook/Dusan Vukovic
Sandra Afrika sve šokirala stajlingom za maturu! Kad vidi ovu haljinu, maturant joj možda i povuče poziv! (FOTO) Sandra je sa zadovoljstvom prihvatila poziv, a Dušanu je čak kupila i odelo za ovaj važan dan.
Printscreen/Youtube/Paparazzo Lov Vipper
Koji srećković! Ne samo da će Sandra Afrika da mu bude pratilja, već ima i poklon za maturanta! (VIDEO) ova priča izgleda neće imati srećan kraj pošto je Sandra morala da otkaže dolazak na Dušanovu maturu jako žao što je ispalila maturanta, 2. Sandra Meduza
Printscreen/Youtube/In Production Official
Njoj će i Mimi Oro da se smeje! Ovo je Sandra Meduza - njoj je srpska himna Sveti Sava! (VIDEO) Posle prve odvale i neznanja kojim je Srbija zgrožena, Josipa Broza Tita mislili smo da je to sve što Meduza ima da kaže. Nova viralčina Sandre Meduze: Ajfelov toranj je u Aziji, nemam pojma kako se zovu Ceca i JK! (VIDEO)
Sandra Meduza za Espreso: Folirala sam se za Svetog Savu, a sad me svi za*ebavaju! ona je uspela da nadmaši samu sebe. I to ne samo jednom, već dva puta. Espreso tvitera Starleta da budem! Sandra Meduza već kači gole fotke, a osim pameti, glavni adut joj je guza! (FOTO)
Da su starlete političari: Evo koje ministarstvo bi vodile Stanija, Mimi Oro, Meduza, Soraja... Espreso je Sandri pružio šansu da popravi svoju reputaciju, ali ni tada se nije proslavila. Priče su nam glupe, ali dobro nam je dupe! Politički slogani naših starleta! (MEME)
ali na pitanje da li zna ko je bio Sveti Sava samo se slatko nasmejala.
Filip Plavčić
Ajfelov toranj se za nju nalazi u Aziji, a ime Cece Ražnatović i JK takođe nije znala. 3. Viktor Živojinović
Damir Dervišagić
Glamurozna žurka Viktora Živojinovića! Evo ko je došao na punoletstvo Breninog sina! (FOTO) Viktor sada i definitivno ulazi u svet velikih zvezda, posle gala proslave 18. rođendana. Ovako se Viktor provodi na žurci: Muzika je odlična, uz svaku pesmu ću se proveseliti! (FOTO) Svi umrli od dosade! Dok Brena nije zapevala, na žurci njenog sina bilo je kao na parastosu! (FOTO) pokazao da zna da se zabavlja, a dete je bogatih i poznatih roditelja. Sve je jasno - zvezda je rođena. Gala žurke maminih sinova: Živojinovići vs. Ražnatovići - čije punoletstvo je bilo luksuznije? (FOTO) Ekskluzivno: Svi detalji proslave rođendana Breninog sina! (FOTO) da smuva neku poznatu cicu sa estrade Nema poverenja u mamu: Sin Lepe Brene uzeo organizaciju rođendana u svoje ruke! (FOTO) Filipa Viktor će vrlo brzo uploviti u vezu sa nekom mladom i popularnom pevačicom u usponu. Viktoru su dodatni plus poznati roditelji Lepa Brena i Boba Živojinović. Korisne savete o estradnom životu mlađani Viktor mogao bi da pokupi od gotovo čitave porodice,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.