LEPA BRENA KOPIRALA SAMU SEBE: Pevačica u ŠESTOJ DECENIJI zavrckala zadnjicom na nastupu, PUBLIKA OSTALA U ŠOKU
Lepa Brena nedavno je imala koncert u Trebinju, Foto: Pritnscreen

podmladila se

LEPA BRENA KOPIRALA SAMU SEBE: Pevačica u ŠESTOJ DECENIJI zavrckala zadnjicom na nastupu, PUBLIKA OSTALA U ŠOKU

Brena je očigledno rešila da se vrati u mlađe dane, te je osim veličanstvenog dočeka publiku obradovala i izazovnom koreografijom

Objavljeno:

Lepa Brena nedavno je imala koncert u Trebinju, gde je napravila pravi spektakl. Pevačica je svojoj publici priredila nesvakidašnju atrakciju spuštajući se helihopterom, baš kao u Sofiji pre više od 30 godina.

Brena je očigledno rešila da se vrati u mlađe dane, te je osim veličanstvenog dočeka publiku obradovala i izazovnom koreografijom.

Naime, bez obzira što će uskoro napuniti 60 godina, ona je pokazala da je i te kako u dobroj formi, pa je napravila haos na sceni. Najveća zvezda bivše Juge je u ritmu muzike podizala noge, neumorno igrala, a u jednom trenutku je čak i zavrckala zadnjicom i legla na pod.

Ono što je mnoge posebno oduševilo, jeste to, što se Brena pojavila u kostimu kakav je nosila pre tačno 2 3 godine, pa su mnogi prokomentarisali da je iskopirala samu sebe iz mladsti.

U vreme kada je za ZAM produkciju izdala odličan album "Luda za tobom" na sebi je imala beli minić, mrežastu bluzu i rep na glavi. Identičan stajling imala je i u Trebinju, pa su fanovi bili oduševljeni što pevačica izgleda kao nekada.

foto: Printscreen

Njeni fanovi su bili veoma iznenađeni, ali nema sumnje da će ovo veče dugo pamtiti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.