ĐOLE ĐOGANI ZBOG OVOG VIŠE NIKAD NEĆE BITI AMIDŽIĆEV GOST: On tera goste da jedu G*VNA! Voditelj mu odmah ODBRUSIO
Ognjen Amidžić odgovorio je na Đoletove prozivke, Foto: Pritnscreen

zadao mu nizak udarac

ĐOLE ĐOGANI ZBOG OVOG VIŠE NIKAD NEĆE BITI AMIDŽIĆEV GOST: On tera goste da jedu G*VNA! Voditelj mu odmah ODBRUSIO

Ognjen Amidžić kaže da je denser ovom izjavom sam sebi skočio u usta

Objavljeno:

Đole Đogani je žesto opleo po Ognjenu Amidžiću! Denser je objasnio zašto je, navodno, odbio da gostuje u emisliji koju popularni voditelj godinama vodi svakog utorka na televiziji Pink.

foto: Printscreen

- Ukoliko neko od gostiju odbije da odgovori na neko pitanje, Ognjen mu kaže da pojede tamo neko g*vno ili šta već. To nikome nije smešno ni zanimljivo. Od emislije pravi sprdačinu, a ne program koji treba da bude zanimljiv i zabavan gledaocima. U emisiju treba da odem da bih promovisao svoju muziku i pesme, a ne da moja supruga Vesna i ja odgovaramo na pitanja o privatnom životu. Ukoliko bi se desilo da ne odgovaramo na neko lično pitanje, on bi nam dao da pojedemo tamo neko sranje, koje je on smućkao. To mi ne pada na pamet - kazao je Đole.

foto: Printscreen

Đogani smatra da se jedni te isti izvođači forsiraju u medijima i da se tako publici nameće šta je navodno najslušanije.

foto: Printscreen

- Više ne postoji prava vrednost, ni kvalitet muzike. Ranije, kada se za nedelju dana pojavi deset novih pesama raznih izvođača, onda svih deset noviteta možeš da čuješ na radiju i publika bira hit dana, meseca, godine... To sada niko od muzičkih urednika na radiju i televiziji više ne radi. A ovako, forsiraju sve jedne te iste ljude, pa kao "ona je najpoznatija". Pa, nije! "Ima najbolju pesmu..." E, pa nema" Trenutno sam u Sarajevu, moja nova pesma "Dodiri" ovde je megahit, a u Beogradu je niko ne zna zato što se ne pušta! - izjadao se Đole.

Ognjen Amidžić kaže da je denser ovom izjavom sam sebi skočio u usta i pokazao je poruku u kojoj ga Đole moli da bude gost u emisiji!

- Da li postoji mogućnost da budemo u emisiji kod tebe i pustimo naš novi spot? Senida je radila pesmu. Javi mi da znam - napisao je Šole u poruci koju je Amidžiću poslao 12. jula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.