SVAKO TI SE NUDI, POSTALA SI MIT! RECI MI ŠTA ŽELIŠ SVE ĆU DA TI DAM! Duško pevao KARLEUŠI uz poklon od MILION EVRA
Duško Tošić je iznenadio suprugu Jelenu Karleušu za njen rođendan, Foto: Daktilo

iznenađenje!

SVAKO TI SE NUDI, POSTALA SI MIT! RECI MI ŠTA ŽELIŠ SVE ĆU DA TI DAM! Duško pevao KARLEUŠI uz poklon od MILION EVRA

Pevačica je u subotu uveče za porodicu i prijatelje upriličila slavlje u jednom beogradskom restoranu

Objavljeno:

Duško Tošić je iznenadio suprugu Jelenu Karleušu kad ju je na proslavi njenog 41. rođendana zamolio za ples uz pesmu "Koketa"!

Pevačica je u subotu uveče za porodicu i prijatelje upriličila slavlje u jednom beogradskom restoranu, gde je fudbaler otkrio supruzi da joj je naručio jahtu od čak 800.000 evra. Ako je suditi po tekstu pesme koju joj je pevušio, izgleda da se Duško na tom poklonu neće zaustaviti!

??

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

- Kad su se sa zvučnika čuli stihovi pesme "Koketa" Srđana Jula, supružnici su počeli da đuskaju na oduševljenje svih prisutnih, a naročito njihovih ćerkica Atine i Nike, koje su im se pridružile. Duško je s osmehom Jeleni pevušio stih tog hita: "Izazivaš vešto, koketa si, mrak, namiguješ brzo, tebe želi svak... Hoću samo tebe, za tebe samo znam, reci mi šta želiš, sve ću da ti dam" - priča izvor blizak bračnom paru, koji je bio na rođendanskoj proslavi.

Pored Jeleninog oca Dragana i polubraće, slavlje su uveličale i brojne zvanice sa estrade. Među najveselijima bila je Dara Bubamara, a tu su bile i Ana Bekuta, Mira Škorić i bivša žene Ace Lukasa Sonja Vuksanović.

- Jeleni želim više smeha i snage. Hrabrosti ima, bori se kao lavica i dobro se nosi sa životnim problemima. Želim da joj prođu ova loša vremena i da joj od ovog rođendana krene sve nabolje - kaže Bekuta i dodaje da joj nije bilo lako da se odluči za poklon svojoj drugarici:

- Šta njoj kupiti kada sve ima?! Glava me je zabolela od razmišljanja. Konačno sam, posle dužeg vremena, našla neku sitnicu i nadam se da joj se se dopala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.