BIKOVIĆ OPLEO PO DOMAĆOJ ESTRADI: Nisu svi koji se pojave PRED KAMEROM GLUMCI, niti su PEVAČI oni koji znaju SKALU
Miloš Biković, Foto: Printscreen Instagram

OŠTRO

BIKOVIĆ OPLEO PO DOMAĆOJ ESTRADI: Nisu svi koji se pojave PRED KAMEROM GLUMCI, niti su PEVAČI oni koji znaju SKALU

Miloš Biković smatra da je veliki problem to što su sada "svetla usmerena na šljašteće kostime umesto na pravu pozornicu".

Objavljeno:

Na primer, neki naši stariji glumci hvalili su se poznanstvima sa tada popularnim narodnim pevačima, a danas mnogi mlađi zaziru na pomen reči "narodni pevač". Miloš, koji trenutno važi za jednog od naših najuspešnijih mladih glumaca, pokušao je da nam objasni zbog čega je to tako.

"Promenilo se vreme. Promenio se kvalitet ljudi, kvalitet naše kulture i kvalitet estrade. Nije svako ko se pojavljuje pred kamerama glumac, tako da nije ni svako ko zna muzičku skalu i ko ume da pusti glas pevač", bio je iskren glumac, koji svoju karijeru uporedo gradi na srpskom i ruskom tržištu.

On smatra da je sve to posledica poremećenih vrednosti koje već duže vladaju u Srbiji. Zato Miloš misli da se nisu promenili odnosi između glumaca i pevača, već da su oni poljuljani novim talasom vrednovanja.

"Nije se to promenilo, nego se promenio sistem vrednosti. Mi smo usmerili svetla koja su ranije osvetljavala pravu pozornicu na šljašteće kostime i rejtinge. U tome leži promena", objašnjava Biković.

Iako skoro po ceo dan snima jer radi na nekoliko projekata u Srbiji, Miloš koristi svaku priliku da se vidi sa prijateljima. Fotografije na kojima je čitava klasa sa kojom je Biković studirao, a sa kojom se pre nekoliko dana provodio na Dorćolu, oduševila je sve njihove fanove.

"Oni su moj blagoslov", poručio je Miloš, koji je među prvima i čestitao kolegama Tamari Dragičević i Petru Benčini rođenje sina, pa zajedno sa ponosnim tatom slavio do zore.

Miloš se nije samo dokazao u domaćim filmovima, serijama i predstavama, već je veoma uspešan i u Rusiji. Da mu nedostaje domovina, to je logično, ali se sa tim osećanjem uspešno bori jer i to je deo njegove karijere.

"Nostalgija mi dođe nenajavljeno. Zapamtio sam nekoliko takvih trenutaka, ali oni nisu ni po čemu posebni. Oni su posebni samo po autentičnom unutarnjem doživljaju", sa setom u glasu kaže Miloš, koji trenutno boravi u Srbiji jer snima seriju "Južni vetar".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.