Revoltirana zbog prozivki! Lepa Lukić: Vesna, ne diraj mi mrtvu majku! (FOTO)

uvređena i povređena

Revoltirana zbog prozivki! Lepa Lukić: Vesna, ne diraj mi mrtvu majku! (FOTO)

Pevačica Lepa Lukić uvređena je zbog izjava koleginice Vesne Zmijanac, koja tvrdi da je legendu narodne muzike majka šamarala usred američke kockarnice
Objavljeno: 22:00h

Lepa smatra da ovim izmišljotinama Zmijančeva privlači pažnju jer, kako kaže, njena majka Milosija nije videla dalje od sela Miločaja. Okupacija: Evo kako je Lepa Lukić izgledala pre više od 40 godina, i pevala Lili Marlen (VIDEO)

- Šta me briga šta pričaju farmeri i Vesna. Ništa pametnije nemaju da rade nego da ogovaraju i polivaju se go*nima! Oni nemaju obraza, pa mogu svašta da pričaju kada su dokoni. Meni je važno da me narod ne komentariše u takvom kontekstu. Šta da radim sada zbog njenog laprdanja?! Ne mogu da uzmem sekiru i da je ubijem, kaže Lepa i dodaje. - Vi treba da napišete da je to sramota, a ja neću da se nastavljam sa njom. Najpametnija je Ceca, koja godinama ćuti na takve stvari. Pročitala sam da je Vesna rekla da me majka šamarala u kockarnici u Americi. Jes‘, moja Milosija išla sa mnom u Ameriku da me šamara. U to bi samo lud poverovao. Moja majka nije izašla iz sela Miločaja. Sve i da je išla sa mnom po belom svetu, ne bi znala da korakne bez mene, a ne da me nađe u kockarnici. Rođena je i živela na selu, nije znala ni gde je Amerika, revoltirana je Lukićeva, koja ne može da veruje da je Vesna tako nešto mogla da kaže. Užas na Farmi: Lepa Lukić polomila nogu! (VIDEO)
- Teško mi je da poverujem da je Vesna sve to izgovorila, jer nikada nismo bile zajedno u Americi. Nisam nikada pevala sa Vesnom, a ako jesam, ne sećam se. Sram je bilo. Nemoj da mi dira majku u grobu! Sve je slagala, ali to je njen obraz. Narod nije lud da joj poveruje. Bila sam i ja na farmi pa nisam lupetala ko oni, kaže Lepa, koju je ogovarala i rediteljka Jelena Golubović. Al će se zakuvati: Baki B3, Bebi Dol i Lepa Lukić stižu u Lisović (FOTO)
- Šta, Jelena, sunce ti jarko, ima da priča o meni, a prvi put sam je videla u rijalitiju. Ja sam Lepa Lukić, a njima neka je na čast. Bez obzira na sve, Vesnu cenim i volim iako priča neistine. Samo neka nastave ako sam im zanimljiva. Sve i da je istina, moja majka je imala pravo da me šamara koliko god hoće, tvrdi legenda narodne muzike. Lepa kaže da su nju, dok je bila na imanju u Lisoviću, svi cenili i poštovali, ali da ne bi ponovo učestvovala u tom rijalitiju.
- Bila sam već i ne bih više. Ne mogu da ulazim i izlazim svaki čas. Kako bi bilo da sada odem tamo i pokucam na vrata, pa kažem „ja došla“. Pa ne ide to tako - tvrdi Lepa, koju smo pitali kako je onda njena koleginica Zorica Marković u svakom serijalu. - Što nekome smeta što Zorica voli da učestvuje non-stop. Zovu je stalno i plaćaju, pa zašto ne bi bila unutra, brani Lepa večitu farmerku i otkriva da sprema novu pesmu, koju će uskoro predstaviti publici. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.