HALL OF FAME, DODELA NAGRADA I VRHUNSKA ŽURKA: Najbolji pevač Božo Vrećo, a ONA je odnela titulu najbolje PEVAČICE!
Foto: Story.hr

IZNENAĐENJIMA NEMA KRAJA

HALL OF FAME, DODELA NAGRADA I VRHUNSKA ŽURKA: Najbolji pevač Božo Vrećo, a ONA je odnela titulu najbolje PEVAČICE!

Ovaj događaj savršena uvertira za avgust

Objavljeno: 21:30h

U Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine, u Sarajevu, održan je drugi po redu "Schweppes Story Hall of Fame", dodela nagrada i žurka, u organizaciji Adriamedije Zagreb, tačnije, magazina Story.

Ovaj događaj savršena uvertira za avgust, koji je slavljenički, odnosno festivalski mesec glavnog grada BiH. Krem bosanske estrade, ali i regionalne, zvezde iz sveta filma, prošetali su u svojim najboljim izdanjima i dobro se zabavili uz zanimljive DJ performanse i nastup "Aida trio" benda, koji su usledili nakon proglašenja pobednika u 11 kategorija. Svečani program vodio je poznati bosanski glumac Mario Drmać, koji je najboljima u svom području uručio nagrade.

U kategoriji najbolji dizajner dobitnica je Dalida Karić- Hadžiahmetović. U kategoriji najbolje TV lice najbolja je bila Lana Stanišić.

"Velika mi je čast što sam nagrađena. Nekako sam u svojoj struci navikla više na kritike nego na nagrade, pa je ovo vrlo lepo iznenađenje", ispričala je Lana.

U kategoriji najbolji reditelj slavila je Aida Begić. Najboljim glumcem proglašen je Krešimir Mikić, koji nažalost nije mogao da preuzme nagradu. Najbolja glumica ove je godine po izboru magazina "Story" je Gordana Boban. Najbolji sportista je Amel Tuka, a nagradu je preuzela njegova verenica. Najbolji bend ove je godine Zoster.

Pobedu u kategoriji najbolji pevač odneo je Božo Vrećo.

foto: Printscreen

"Nagrade su potvrda da svoj posao radim kvalitetno i predano, da u posao dajem svoje srce. Nagrade znače da i mediji i ljudi koji me prate i vole cene moj rad. Mislim da je to jako bitno po pitanju moje veze s medijima pa se ovim putem još jednom zahvaljujem magazinu "Story" na ovoj laskavoj nagradi", rekao je uzbuđeno.

Božova kolegica Hanka Paldum slavila je u kategoriji najbolje pevačice.

"Ja sam iskreno jako izneđena jer nisam znala za tu vašu nameru. Lepo ste me iznenadili i drago mi da ste me tako iznenadili. Svaka nagrada ima svoju priču i svoju energiju i posebno značenje", rekla je.

foto: Pritnscreen

Nagradu za životno delo dobila je Jasna Diklić, a u novoj kategoriji "samechances" nagradu je preuzela Amra Silajdžić Džeko.

"Bez ikakog okolišanja mogu reći da je moja nagrada najlepša", rekla je Amra i dodala da je itekako ponosna što je pokrenula humanitarnu akciju s tako velikim odjekom. Naime, Amra je sa suprugom Edinom i sinom Danijem pozvala sve građane BiH da 11. doniraju svoju kosu za Udruženje "Srce za decu oboljelu od raka" u sklopu projekta "Moja kosa - tvoja kosa".

Nakon svečane dodele nagrada koje su itekako razveselile dobitnike, na bini je isečena slavljenička torta, nakon čega je usliedila žurka u odličnoj atmosferi.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Stroy.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.