MAJKA I BRAT SU ME SPASILI! Maja Berović PREŽIVELA PUCNJAVU, a na srcu će joj zauvek ostati OŽILJAK od OVE TRAUME!
Maja Berović je na svojoj koži osetila mnogo teških trenutaka, Foto: Dado Đilas

OTVORILA DUŠU

MAJKA I BRAT SU ME SPASILI! Maja Berović PREŽIVELA PUCNJAVU, a na srcu će joj zauvek ostati OŽILJAK od OVE TRAUME!

Neki momenti ostaju duboko urezani u sećanju

Objavljeno:

Trenutno jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Maja Berović neretko priča o svom privatnom životu, a akcenat stavlja na karijeru, pesme i posvećenost svojoj publici, koja je neizmerno voli i za koju čini sve kako bi sa njenog nastupa otišla srećna i zadovoljna.

Međutim, malo ljudi zna za njeno detinjstvo koje i nije bilo tako srećno, a Berovićka je otkrila kakav je trag na nju ostavilo odrastanje bez oca koji je preminuo još kad je ona bila dete.

foto: Dado Đilas

Svako ko je postigao ogroman uspeh, na svojoj koži je osetio dosta lepih, a mnogo teških momenata. Nije uvek sve bilo idealno i nisam uvek imala najbolje stvari za scenu kao što je to sada, ali mi je to pomoglo da cenim ovo što danas imam. Što se tiče odrastanja, kako da vam kažem, svako ko je odrastao bez jednog roditelja, ostaje zauvek trag na detetu i nije nimalo lako. Moja majka i brat su bili tu da me podignu kada me obuzme tuga zbog smrti oca i da me usmere na pravi put. Njima sam za taj period života beskrajno zahvalna", rekla je Maja za Telegraf.rs.

foto: Damir Dervišagić

Njena majka bila joj je najveća podrška u životu, a i danas pamti savete koje joj je davala kada je započela svoju pevačku karijeru.

Bilo ih je mnogo, neki od njih su bili da se svaki trud i rad uvek isplati. U slučaju da rezultata nema odmah, vremenom će doći, kada za to dođe pravo vreme. To sam shvatila kroz sopstveni primer, više od deset godina sam radila, snimila sedam albuma i posle svega toga došla je Arena o kojoj sam sanjala. Ništa ne može da se dobije preko noći. Što brzo dobiješ, brzo i izgubiš", bila je iskrena Berovićka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.