POPULARNA VODITELJKA IMALA UDES, ZASPALA ZA VOLANOM: Zakucala se u ogradu, slupala auto, a evo kako je ona prošla!
Anđela Lakićević, Foto: Printscreen

policija na licu mesta

POPULARNA VODITELJKA IMALA UDES, ZASPALA ZA VOLANOM: Zakucala se u ogradu, slupala auto, a evo kako je ona prošla!

Anđela Lakićević je tek nedavno položila vožnju

Objavljeno:

Voditeljka Anđela Lakićević pre nekoliko dana imala je peh kada je tokom vožnje odvalila retrovizor na autu, a sada se zakucala u komšijinu ogradu nadomah njene kuće u Jajincima, saznaje "Alo"

Taj nesrećni slučaj dogodio se oko 3 ujutru, kada se Lakićevićeva vraćala sa poslovnog puta. Anđela nije povređena ali šteta na autu je ogromna!

foto: Printscreen

Bila sam preumorna, a moram i da priznam da sam tek položila i usavršavam vožnju iz dana u dan, ali kada vas stigne umor i moje neiskustvo desi se to što se desilo. Meni hvala Bogu nije ništa bilo na svu sreću, ali sam zaspala za volanom od umora. Auto je oštećen baš baš, ali i komšijina ograda koju sam odvalila. On je poludeo kad je izašao napolje, umesto da me pita je l′ meni nešto, on je počeo da viče na mene i da me psuje kako sam pijana i da ne znam da vozim.

Policija je došla na uvđaj, potvrđeno je da nisam konzumirala alkohol, kao i da ću sve troškove morati da snosim. Stres je veliki, kao i šteta, ali hvala Bogu meni nije ništa. Kako je moja majka uvek govorila, lim se popravi, ali glava ne. Tako da popravićemo i ogradu i auto", rekla je voditeljka za Alo.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.